Cautări pe acest blog

luni, 2 aprilie 2012

Un clip amuzant

Cineva mi-a trimis acest clip pe facebook. Mi s-a părut amuzant și m-am gândit să vi-l împărtășesc (a nu se citi în sensul canibalistico-vampiric din creștinism).



P.S.: Îmi cer scuze pentru hiatul neanunțat, nu am putut să mai scriu din motive de lipsă de timp. Nu m-am convertit la nici o religie sau ceva de genul ăsta. Dacă s-ar fi întâmplat, atunci sigur ați fi știut. Am încă multe de spus și uneori am senzația că discuția asta este total necinstită, când credințele de orice fel sunt fondate pe erori de gândire, atașare emoțională de niște idei false și dorințe deșarte, iar pe partea celor cu gândire mai ordonată... e, evident, un pic mai multă logică și un pic de gâdire critică.

Eu mai am încă multe de scris, în lista mea de articole neterminate am în prezent 30 de articole, unele încă la stadiul de idei, altele în stadii mai avansate de compoziție, iar altele având nevoie doar de un final mai cizelat. Nu cred că am să iau calea lui TLP și să dispar de pe net, luând cu mine și încântătorul bash.tlp.ro, un serviciu care-mi lipsește și acum.

3 comentarii:

Logosfera.ro spunea...

Ce vrei sa spui ca TLP a disparut de pe net? E vreun "comunicat oficial"... ceva?

Zergu spunea...

TLP a dispărut. După ce i-a picat pagina, apoi n-a mai revenit și când l-am întrebat a zis că s-a lăsat, mai activează doar pe Facebook.

Lucian Vâlsan spunea...

Oare chiar n-a salvat nimeni bash.tlp.ro ?