Cautări pe acest blog

joi, 12 aprilie 2012

Efectul paralizant al hainei nespălate

Oare cât de repede ar fi venit careva să-i spună individului ăsta că deranjează și că are un comportament neadecvat dacă n-ar fi fost îmbrăcat așa cum e?



Eu sunt convins că reacția ar fi fost mult mai rapidă și mult mai violentă. Dacă n-ar fi așa de urâte „hainele” ălea, cred că ar fi desul de avantajos dpdv socio-economic să porți așa ceva zilnic. Cel puțin într-o țară talibană precum România sau chiar în SUA, asezonat cu moda locală (pentru cei grăbiți, de la minutul 3:03):



Foarte, foarte tentant.

3 comentarii:

zearga spunea...

Ai fost inspirat cand ai pus cele 2 videoclipuri impreuna.In ambele videoclipuri sunt ateisti imbracati in sutana ,nu stiu dece nu se blameaza ateismul(esenta celor 2 asa-zisi preoti) ci sutana(aparenta) care n-are nici o legatura cu faptele credintei.Ai dat inca o lovitura ateismului.Felicitari!

Anonim spunea...

Domnule, ai niste articole excelente, da-mi voie sa te felicit din toata inima. Numai acum te-am descoperit si am ras cu pofta, dar din pacate multe lucruri pe care le-ai aratat sunt mai degraba de plans. Imi pare bine ca mai sunt romani care gandesc, spre deosebire de multi din cei care am vazut ca ti-au scris comentarii. Iti doresc numai bine.

Zergu spunea...

@zearga: În al doilea clip evident e vorba de un ateu. Ce sunt curios eu să știu, de unde știi tu că primul e ateu și, mai important, de ce asta relevant când problema e tocmai ca sutana paralizează gândirea, mai ales a credincioșilor?

@Anonim: Urări de bine și ție.