Cautări pe acest blog

luni, 16 aprilie 2012

Nea Mărin și vrăjitoarele

Și credința-n farmece tot credință imbecilă e.

4 comentarii:

Anonim spunea...

of topic: apropos de acuzarea credintei, fac o pararela care ar trebui sa iti fie ca o oglinda :

si homosexualii acuza oamenii normali ca sufera de "homofobie" haha. la fel urla ca tine pe net ca heterosexualii sunt rai si insensibili fata de "drepturile" lor "umane"

existenta unui Creator o poti crede si pentru simplul motiv ca respiri.

tu ce ascunzi ? pe homosexuali ii inteleg ca ei comit o abominatie si le e teama, dar tu? ai tu ceva pe constiinta de trambitezi asa tare.

Zergu spunea...

@Anonim: Apropo de acuzarea credinței, hai să vorbim de homofobie? Cum vine asta?

Trecând peste partea total ilogică, homosexualii acuză homofobii de homofobie, nu „oamenii normali”. Și am pus între ghilimele pentru că dintr-un motiv care-mi scapă, cei mai dereglați mintal oameni, cei mai extremiști nu au nici cea mai mică jenă să se autodenumească „oameni normali”, iar mie termenii neclari nu-mi plac pentru că lasă loc de interpretări.

„existenta unui Creator o poti crede si pentru simplul motiv ca respiri” - faptul că respir e dovadă că am plămâni funcționali.

tu ce ascunzi ? pe homosexuali ii inteleg ca ei comit o abominatie si le e teama, dar tu? ai tu ceva pe constiinta de trambitezi asa tare. - Dacă ești așa omniscient și știi că am motive ascunse, de ce mai întrebi? Sau vrei doar pretexte de confirmări pentru a continua să aderi la o poziție absurdă și bigotă? Orice om normal la cap poate deduce care-s motivele pentru care un om rațional care trăiește într-o societate majoritar și fundamental iratională ar putea fi nemulțumit.

Anonim spunea...

nu era polemica gen "reverse psychology" ce doream eu de la tine. Pana la urma, care e raspunsul tau rational ?

Zergu spunea...

@Anonim(3): N-am idee ce ai vrut să spui cu „reverse psychology”, poate vrei să te exprimi mai clar. Legat de răspunsul meu, eu zic să citești încă o dată ce am scris, am răspuns deja la ce ai întrebat/spus. Dacă nu e clar ceva, nu mă deranjează să-ți explic, dar nu-s omniscient ca să știu ce n-ai priceput.