Cautări pe acest blog

luni, 23 aprilie 2012

Teocrația în România (și prin alte părți) - Nu existați, ar vrea să spună media ateilor

Pe 24 martie 2012, la Washington D.C. a avut loc The Reason Rally, cea mai mare adunare a ateilor, agnosticilor, seculariștilor și raționaliștilor din istoria SUA.

The Thinking Atheist a făcut clip care a prezentat adunarea, așa cum a fost văzută din perspectiva lui.


La fel ca-n România, posturile mari de televiziune, media centrală au ignorat total evenimentul. Acest lucru arată cum o mână de persoane poate manipula opinia publică și neagă practic existența unei minorități importante a populației pentru că lor nu le convine că există acea minoritate. Nu contează că acea minoritate e mai mare decât minoritățile everiască, afro-americană, hindusă și musulmană puse toate la un loc.


Așa stau lucrurile când trăiești în republici teocrate și singura metodă de a schimba lucrurile e să fii revoltat și să îți faci vocea auzită. Pentru că dacă nu o faci, imbecili precum Dugulescu lucrează să ne fure drepturile și să-și impună propria religie asupra altora.




Așa se întâmplă acum cu proiectul de lege care ar vrea să readucă decrețeii, ar vrea ca statul să decidă în locul familiei când să aiba copii, deși statul nu lucrează să ajute familia, ci numai să o sărăcească, s-o-ndobitocească și să o subjuge social, politic și financiar unor paraziți, fie ei popi sau „politicieni”.

De asta trebuie să ne opunem, așa cum o fac unii dintre noi.

4 comentarii:

lucky lady`s charm spunea...

Asa, ma intrebam cand o sa apara ceva despre Reason Rally :)

Apropo, si-a facut aparitia si Bill Maher pe scena :D http://www.youtube.com/watch?v=RUHuI00u5b8

Zergu spunea...

E chiar bătător la ochi, liniște deplină în media. Când ai zis de Bill Maher am crezut că a fost fizic acolo :-) .

lucky lady`s charm spunea...

Pai nu a fost un eveniment demn de aratat la stiri, ca altele mai importante precum: Mickey Mouse are un nou fan, sau aparitia chipului lui Iisus pe marginea capacului din wc..

Zergu spunea...

@llc(3): Ai uitat să spui că Cenușăreasa și-a primit pantoful.