Cautări pe acest blog

joi, 29 noiembrie 2012

Umor creștin involuntar - creștinul fanatic despre vrăjitorie

Iată ce aflăm de la cineva via Facebook. Uneori mă gândesc că e bine că există Facebook, în felul ăsta identificăm și noi de manieră mai publică imbecilii și putem râde mai cu poftă de imbecilitățile lor. Oare n-au aflat încă faptul că internetul este locul în care mor religiile?
„Daca ai de primit o suma de bani de la vrajitor o pui separat, nu ii amesteci cu ceilalti bani, pana nu ii dezlegi.

- Ii speli cu apa si detergent ii clatesti cu apa, apoi ii treci prin Agheasma pe care o ai intr-un castron. Dupa folosire, Agheasma aceasta o dai la plante in gradina, nu la canal. Banii ii aliniezi frumos intinsi, ca sa se usuce. Sa stii ca daca mergi la robinet cu mainile doar umede de Agheasma, toata apa care trece peste mainile tale si merge la canal, se transforma in Agheasma si e pacat de spurcare a Duhului Sfant. Deci curatire (spalare), sfintire (cu Agheasma) + dezlegare (prin rugaciuni si post negru vinerea pana la ora 24)

Daca ai relatii, de dat, de cumparat, de vandut si trebuie sa dai o suma de bani vrajitorului, mai intai ii stregi cu Agheasma, astfel nu va putea sa lege vraji pe ei.Daca simti ca in timp ce numeri banii vrajitorul iti meneste vraji cu privirea si cu gandul fara sa se atinga de banii tai se dezleaga astfel:

- post negru vineri pana la ora 24 + rugaciuni + rugaciunea de dezlegare urmatoare: Dezleaga Doamne tot ce a legat acesta asupra banilor mei.

Uneori iti cere pentru o ora sau pentru cateva minute o suma neinsemnata, ca sa iti lege vraji pe bani. Ti-i da inapoi, iar tu ii pui langa ceilalti bani ai tai si incepi sa ai pagube si uiti tot timpul sa iei restul si termini salariul in cateva zile. Vrajitorul te lucreaza asa si la salariul urmator si tot asa”.

Preot Alexandru Argatu – „Va sfatuieste Arhimandritul Ilarion Argatu despre vraji si farmece si lupta impotriva lor” – cu binecuvantarea I.P.S Pimen Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor.

Sa va fie de folos!
Buahahahaha!

Și imaginea originalului, ca să nu credeți că inventez eu chestii.

Copiați și distribuiți cu încredere, face bine la umor.

3 comentarii:

Logosfera.ro spunea...

iar daca vrajitorul iti pune banii pe card... ai dat de dracu'

Anonim spunea...

CITESTE SI RIZI SAU PLINGI. IDIOTI CARE SE BICIUIE INTRE EI CA SA VINA PLOAIA....

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2240487/Indonesian-villagers-duel-homemade-whips-brutal-ritual-help-bring-rain.html

Anonim spunea...

da de astia n-ai zis niciodata....

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/iata-cele-9-morminte-facatoare-de-minuni-din-cimitirul-bellu-289264.html