Cautări pe acest blog

marți, 17 august 2010

Anticristul aduce onestitatea în România

În urmă cu ceva timp AC/DC a venit în România. La acel moment TLP ne-a informat că adepții credinței adevărate, creștinii ortodocși, s-au alarmat din pricina acestui atac satanic, că doar AC/DC înseamnă, conform cu spusele religioșilor, „Anti Christ – Death to Christ”:

În ziua de 16 mai 2010 (CHIAR ÎN SFÂNTA ZI DE DUMINICĂ – ZIUA SPECIALĂ DE ÎNCHINARE ÎNAINTEA DOMNULUI) românii se vor confrunta cu UN ATAC DEMONIC fără precedent prin organizarea unui concert rock al trupei ACDC în Piaţa Constituţiei din Capitală, UN PERICOL ENORM PENTRU SUFLETELE A ZECI DE MII DE TINERI CARE VOR FI ATRAŞI DIN TOATĂ ŢARA !!!

Nu uitaţi că ACDC este O FORMAŢIE ROCK CU ADEVĂRAT SATANICĂ !!!

Vă reamintesc că ACDC înseamnă “Anti Christ – Death to Christ”


VĂ IMPLOR SĂ ŢINEŢI POST ŞI RUGĂCIUNE ÎN ZIUA DE 16 MAI 2010 PENTRU CA ACEST CONCERT SĂ FIE ANULAT ŞI CEI 60 DE MII DE EVENTUALI PARTICIPANŢI SĂ RENUNŢE !!!

FIE CA BUNUL DUMNEZEU SĂ DEA O PLOAIE TORENŢIALĂ PESTE PIAŢA CONSTITUŢIEI !

FIE CA PLOAIA TĂMĂDUITOARE DIN CER SĂ SPELE ATEISMUL ŞI SATANISMUL CARE ÎNCEARCĂ SĂ SE ABATĂ CA O URGIE ASUPRA POPORULUI ROMÂN !!!

FIE CA DOMNUL SĂ OPREASCĂ ACEASTĂ NENOROCIRE CARE DISTRUGE MINŢILE ŞI SUFLETELE TINERILOR ROMÂNI “ORTODOCŞI – CREŞTINI DE 2000 DE ANI” !!!
Concertul a avut loc, nu a plouat, chiar a fost plăcut, după cum au spus cei ce au fost la concert, deși au fost unele chestii mai neplăcute.

La plecare, pentru că plecau din România, trupa satanică AC/DC a dat mită la vamă, așa cum îi stă bine unor sataniști care vor să corupă tot...

AC/DC a dat mită în vama românească

Cam 1.500 de euro au dat şpagă cei de la AC/DC în vama de la Nădlac ca să treacă graniţa în Ungaria cu cele 29 de camioane cu echipamente. Iniţial drumarii le-ar fi cerut câte 500 de euro de camion.

AC/DC a dat şpagă drumarilor români ca să treacă graniţa în Ungaria cu cele 29 de camioane încărcate cu recuzita pentru concertSursa: Mediafax

Reprezentanţii legendarei trupe care a concertat la Bucureşti au depus deja o plângere la Compania Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, potrivit Realitatea TV.

„S-a discutat pe seama rovinietei. Angajaţii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajaţii au cerut rovinietele şi din timpul şederii în ţară, ceea ce nu era legal.


De fapt, cei ce au fost cu corupția au fost vameșii, iar anticriștii de la AC/DC au vrut să facă Grădina Maicii Domnului de cacao, și ca orice plan al Satanei, el s-a întors împotriva celor răi!

Acum să nu credeți că cei răi sunt cei de la AC/DC! Nu, cei răi sunt vameșii noștri care brusc, în urma scandalului cu anticristul AC/DC, au devenit mai cinstiți, asa cum aflăm din ziarul Capital:

Berceanu: Încasările din vânzarea de roviniete la Nădlac au crescut cu 70% după "scandalul AC/DC"

Încasările din vânzarea de roviniete înregistrate de CNADNR Nădlac au crescut cu 70% după destituirea angajaţilor care ar fi cerut mită staff-ului tehnic al trupei AC/DC, potrivit ministrului Transporturilor, Radu Berceanu.

Activitatea lucrătorilor este supravegheată cu camere video, care la rândul lor sunt protejate cu ajutorul altor camere video, "pentru că inventivitatea românilor e mare", a declarat joi Berceanu.

El susţine că este nevoie de "presiuni" din partea angajaţilor regionalei Timişoara, din care face parte punctul de lucru de la Nădlac, pentru ca angajaţii acestuia "să fie corecţi". "800 de angajaţi din regională îi păzesc pe cei 40 de la vamă", a spus Berceanu.

Staff-ul tehnic al AC/DC care transporta cu aproape 30 de TIR-uri echipamentele trupei, după concertul din luna mai de la Bucureşti, a reclamat că i s-a cerut mită în vama Nădlac, pentru nereguli privind rovinietele, mai mulţi salariaţi CNADNR fiind ulterior destituiţi.



Judecând după cele întâmplate eu aș trage cel puțin una din următoarele concluzii:
  1. Anticristul e un băiat tare bun, că dacă aduce cinstea în România, eu vreau să vină și să stea permanent în România, poate devin românii mai cinstiți!
  2. Dumnezeu ne testează credința, la fel cum i-a făcut lui Avraam sau lui Iov
  3. Ori AC/DC sunt anticriști și „românii creștini-ortodocși de 2000 de ani” sunt la mâna lui Satana pentru că pe Dumnezeu îl doare în fund de Grădina Maicii Domnului
  4. „românii creștini-ortodocși de 2000 de ani” sunt de fapt anticriștii și AC/DC sunt reprezentații Dumnezeului Adevărat! La varianta asta aș mai adăuga că Iiiisus «Cel scris cu cât mai mulți „i”» Crucificatul Cristos e de fapt Satana care ne duce în eroare, iar cel pe care-l numesc creștinii Satana, e de fapt Adevăratul Dumnezeu, Lumină din Lumină, Dătătorul de cunoștințe, Prometeul nostru, al oamenilor!
  5. Ar mai fi și varianta ateisto-satanică: nu există nici un Dumnezeu, deci e irelevant ce cred ortodocșii, AC/DC nu e satana, dar, AC/DC, fiind cetățenii unei țări civilizate au fost revoltați că trebuie să dea mită în țara noastră în care parazitismul e sport național
Voi către ce variantă înclinați?

0 comentarii: