Cautări pe acest blog

duminică, 24 octombrie 2010

Anunțuri umanitare

Nu, nu în sensul de ajutați omul ăsta cu niște bani, ci în sensul de anunțuri ce se referă la bunăstarea umanității.

Pe românește avem două sait-uri de anunțat. Mai întâi un sait menit să facă oamenii să vadă cât de interesante sunt stelele și cosmosul:



Pe saitul ăsta există o secțiune „Blogosfera întreabă” și, după cum sugerează titlul, cei din blogosferă, și nu numai ei, pot pune diverse întrebări legate de astronomie. Atenție! Astronomie, nu astrologie! Noi nu ne ocupăm cu promovarea idioțeniilor. Am avut onoarea să fiu primul întrebăcois al rubricii pentru că, desigur, nu-s nici pe departe omniscient, ba îmi recunosc limitele, iar astronomia mă fascinează, dar sunt habarnist în domeniu. Vă recomand să citiți și voi articolul și să puneți întrebări legate de astronomie, sunt sigur că Alex și compania o să fie mai mult decât doritori să vă răspundă.


Al doilea sait este unul recent apărut și care are ca motto „Wisdom begins in wonder”, adicătelea „Înțelepciunea începe de la uimire/admirație”, iar adresa este:



Pentru cei ce nu au nici un pic de simț al ironiei sau umorului, le explic că... de fapt, nu le mai explic nimic ci le spun „Sunteți, cel mai probabil, irecuperabili.”.

Lectură plăcută și nu uitați să puneți ăstea două saituri în blogroll, să le vizitați și să comentați.

0 comentarii: