Cautări pe acest blog

joi, 7 aprilie 2011

Despre pedoprofetul Mahomed, iubitorul de fofoloancă rasă, Terry Jones, apărătorul libertății de exprimare și Hotnews, suprimatorii de informație

Am citit despre Terry Jones, cum a ars el un Coran şi cum plănuişte să-i facă proces lui Mahomed, profetul pedofil pasionat de fofoloance rase. Este un gest de protest.

Ar fi câteva lucruri de spus:
  • sunt de acord că oricine are dreptul să ardă, distrugă, batjocorească, mânjească cu șuncă de porc sau cu materii fecale cam orice lucru care-i aparține de drept; aici intră biblii, corane, cărți ale lui Mormon, The God Delusion de R. Dawkins, On the Origin of Species de C. Darwin etc.
  • sunt de acord că Terry Jones are tot dreptul să-și exprime opiniile liber, indiferent că ofensează sau nu pe cineva, la fel face și Fred Phelps, dar din cauză că homosexualii nu au o Carte a Găurii Sfinte, nu prea au cum să fie assholes (sic) sub pretexte religioase și să-l linșeze pe Phelps
  • Terry Jones ar fi putut fi ignorat de mass media, dar s-a mediatizat intens gestul lui făcut în cerc restrâns (vreo 30 de oameni) și fundamentaliștii musulmani au impresia că occidentalii vor toți să-i căsăpească și să defecheze pe (non)valorile lor
  • ca urmare a punctului anterior, occidentalii au impresia că toți musulmanii sunt la fel de sălbatici ca cei ce au comis crime
  • toată lumea pierde în acest scenariu; moderații tac și ei o iau în bot cel mai tare, iar occidentalii, de-a dreptul bolnav, ajung să apere niște criminali, în loc să-și apere dreptul la liberă exprimare
  • atât Terry Jones și acoliții lui cât și musulmanii criminali sunt niște extremiști; ambele părți acționează așa cum acționează din pricina unor cărți pe care le presupun absolut adevărate, deși nici unii nici alții nu au vreun fundament, în afară de propriile păreri și argumente stupide și ilogice
  • deoarece se vorbește despre opinii religioase, brusc oamenii nu mai văd că problema e fundmentală religiilor și credințelor, dar își dau seama că conflictul trebuie rezolvat cumva
  • fundamentul discuțiilor este total defect, mulți îl învinuiesc pe Jones, raționalizând în esență și în mod absurd că o ofensă poate fi mai gravă decât omorârea unui om; numai religia e în stare să distrugă atât de mult compasul moral al individului încât să gândească o asemenea atrocitate
  • oricât de ironic ar părea, Terry Jones este un apărător al libertății de exprimare
  • nu consider că arderea cărţilor e o idee bună ca încercare de suprimare a informaţiei, indiferent ce carte e vorba, dar sunt de acord că poate fi făcută ca gest simbolic, expresie a dezacordului cu ideile exprimate în cărţile vizate.
Asemenea evenimente ar trebui să indice oricărui om că ceva e fundamental defect în a avea gândire religioasă, cu toate astea, virusul credință se apără destul de bine, în detrimentul oamenilor.

Am comentat inițial la articolul din Hotnews cu un titlu ceva de genul următor:

Aisha, Aisha, 9 ani avea...
Aisha, Aisha, când himenul Mo i-l rupea
.

Imaginându-mi aceste versuri zămislite de creierul meu pe refrenul melodiei acesteia:



As zice, chiar artistic titlul, mai ales cu muzică. Ei, și cum mai mult de 2 versuri simple nu-s în stare să... zămislesc, am continuat cu corpul mesajului ceva în genul următor:

Mahomed avea peste 50 de ani când a violat-o pe Aisha, ce-a de-a doua „soție” a lui, ea avea 9 ani pe atunci. O luase de „soție” când ea avea 6 ani.

Un adevărat model pentru toți oamenii lumii. Și astăzi Mahomed e văzut de musulmani drept omul perfect și modelul de urmat pentru bărbații musulmani. Musulmanii fundamentaliști din toată lumea vor să fie pedofili, la fel ca Mo, și acum sunt ofticați că lumea nu e de acord cu ei.


Aceste cuvinte simple și perfect adevărate (unde nu vorba de ironie evidentă) nu au fost pe placul cenzuratorilor (sic) de la Hotnews, probabil din cauză că s-au gândit ei că nu-i frumos să ofensezi oamenii și ideile lor, nici chiar când acele idei sunt criminale și demonstrabil bolnave.

Am verificând dimineața următoare că acel comentariu nu a apărut și am decis să transmit un mesaj redacției de cenzuratori Hotnews care suprimă informația utilă despre islam și Mahomed.

Dragi cenzori,

Faptul că am spus anterior că Mahomed este pedofil nu este o jignire, este o realitate care este atestată DE IZVOARE ISTORICE ISLAMICE DE ÎNCREDERE.

Aisha, a doua "soţie" a lui Mahomed, avea 6 ani când a luat-o de nevastă şi 9 când a violat-o prima dată. El avea atunci peste 50 de ani.

Mai multe informaţii şi referinţe aici:
http://zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/11/femeia-in-islam-v-fofoloanca-rasa-si.html


Din pricina unor puritani ca voi informaţiile adevărate despre islam nu se propagă şi oamenii sunt în întuneric în ceea ce priveşte acest sistem politic cu faţă de religie care urmăreşte subjugarea întregii lumi.


În concluzie, încetaţi cu cenzura. Credeţi că s-ar simţi ofensaţi musulmanii că am spus adevărul despre Mahomed? Eu sunt ofensat că 1/3 din lume venerează un pedofil considerându-l omul perfect, iar oamenii ca voi îşi fac griji ce s-ar întâmpla dacă ăia ar afla adevărul.

ESTE CAZUL SĂ AFLE ADEVĂRUL!

RUŞINE HOTNEWS!


La sfârșit ar fi mers și un "Huă!" :P , doar așa de amuzament.

M-am întrebat puțin de ce e atât de greu de crezut pentru un non-musulman că Mahomed a fost pedofil, deși există surse care sunt clasificate ca fiind de încredere de musulmani care atestă faptul ca Mahomed a fost pedofil.

Apoi mi-am dat seama, este foarte greu să crezi că atâtea miliarde de oameni de-a lungul timpului ar putea avea drept model pe un pedofil fără să știe acest lucru. Ceea ce uită oamenii occidentului (aici în sens larg, incluzând și România) este că în țările în care islamul e majoritar, sistemul legislativ ESTE ISLAMUL, iar orice critică la adresa lui este pedepsită, de cele mai multe ori cu moartea. Occidentalii gândesc printr-o lupă deformată, cea a propriei condiții, iau drept un dat libertatea de gândire și exprimare de aici.

La fel ca un musulman care încă îl are pe pedoprofetul Mahomed drept model pentru că fie nu a aflat că Mo e pedofil - da, există cazuri, va spun din proprie experiență - fie a aflat și a raționalizat această puternică disonanță cognitivă cu ceva de genul „erau alte vremuri”, uitând că Mahomed este în islam modelul etern și perfect pentru bărbați, în aceleași condiții, orice creștin este încă adeptul creștinismului pentru că încă nu e conștient de defecte sau a suprimat defectele evidente prin diverse raționalizări și demonizări ale celor ce ar putea să-i arate acele defecte.

Pe scurt, musulmanii din țările islamice trăiesc într-o continuă inchiziție de mai bine de 700 de ani, acest lucru contribuind semnificativ la ținerea multora dintre ei la nivel de cercopiteci abia coborâți din pom, concepte precum libertatea de exprimare sau libertate de gândire fiindu-le la fel de inaccesibile precum e mecanica cuantică pentru o măturătoare de străzi. Pur și simplu până la a înțelege acele noțiuni au nevoie să parcurgă mulți pași intermediari, iar Everybody Draw Muhammad Day, evenimenul anual care are loc pe 20 mai, este parte din acele lucruri care trebuie să se întâmple ca să-i ajutăm pe cei mai puțin favorizați de soartă și mai apropiați în gândire de Lucy.

0 comentarii: