Cautări pe acest blog

marți, 12 aprilie 2011

Sharia în România I - un medic musulman refuză o procedură medicală necesară, avortul

Trebuia să vină și momentul ăsta. Un medic musulman a refuzat să ofere asistența medicală care era obligat să o acorde prin poziția sa de medic în mediul de stat.

O tânără însărcinată, internată la Maternitatea Giuleşti, a fost ajutată de soţ, după ce medicul a refuzat s-o asiste fiindcă nu-i permite religia.

[..]

O femeie de 39 de ani, din Bucureşti, a fost lăsată să avorteze singură, în miez de noapte, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie "Panait Sârbu", din Bucureşti, în urmă cu două săptămâni, după ce medicul de gardă a refuzat să o ajute, pe motiv că nu-i permite religia musulmană.

Soţul femeii a fost cel care a adus pe lume copilul. Femeia, însărcinată în şase luni, fusese programată pentru întrerupere de sarcină, după ce aflase că fătul se va naşte cu sindromul Down. Motivul pentru care a aflat diagnosticul atât de târziu - medicii au refuzat să-i facă gratuit o analiză complexă, care este decontată de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNSAS), trimiţând-o însă la clinicile private.

[..]

Femeia a făcut avortul la Maternitatea Giuleşti. "Aici avea să se întâmple o scenă demnă de Auschwitz", îşi aminteşte bărbatul. "Medicii i-au provocat avortul cu ajutorul unor injecţii. Era 4.00 dimineaţa, pe 17 martie, când soţia mi-a dat telefon şi mi-a spus îngrozită că îi este rău, că are dureri groaznice, că i s-a rupt apa, că e singură într-un salon macabru, fără nicio asistentă, fără medic. Am pornit val-vârtej spre spital, am rupt lanţul paznicilor, iar când am ajuns în salon, soţia mea năştea".

În acel moment, bărbatul a fost medic fără voia lui şi a scos copilul viu. "Eram plin de sânge de sus până jos şi nu ştiam ce să fac mai întâi, să-mi ajut nevasta sau să ascund copilul, să n-o traumatizez", retrăieşte bărbatul tragicul moment. Iar când în sală şi-a făcut apariţia, într-un final, medicul de gardă, Tarek Abedou, cel care refuzase s-o ajute pe femeie, pe motiv că nu-i permite Coranul, bărbatul" a fost la un pas de a-l strânge de gât". "Ştiam că soţia mai avea nevoie de medic. Mi-a fost frică să nu-i facă ceva", mai spune Iulian Ghimpeţeanu.


Și iată cum un fanatic pune înaintea exercițiului medical legal, necesar și care este obligat să-l acorde prin contractul de muncă, cuvintele unui pedofil pasionat de fofoloance rase și căruia îi curgeau balele cu gândul să violeze o fetiță de 9 ani. Tot același fanatic impune în acest fel religia lui altora, transformând în dhimmi pe familia Ghipețeanu.

Pretextul a fost că-i interzice religia să facă avort. Băi, hal de medic ce ești tu, carne halal numai tu trebuie să mănânci, numai tu trebuie să te rogi de 5 ori pe zi, e o chestie personală care te privește doar pe tine, dar când ești la serviciu și salariul ți-e plătit de stat, ești OBLIGAT să acorzi asistență medicală, criminal cu bisturiu coran ce ești tu! Dacă nu vroiai să faci avort trebuia să te faci medic internist, dermatorlog, oftalmolog, ORL-ist, orice altceva decât ginecolog. Sau puteai să nu te angajezi la stat, ci să te duci frumos la un cabinet particular unde nu se fac avorturi. Priceput, băi, frunte plată?

Oricum, medicii colegi l-au cam absolvit de vină, dintr-un sentiment de solidaritate față de rea-voința medicului musulman, rea-voință pe care o practică mulți dintre ei din motive cinice precum banii pe care-i vor ca șpagă.

"Azi s-a întrunit consiliul medical, în prezenţa managerului unităţii care a analizat documentaţia medicală şi documentaţia celor implicaţi. Nu s-a reţinut aspecte de culpă medicală sau malpraxis, iar pacienta s-a externat clinic sănătos. [..] Medicul care era de gardă nu a greşit cu nimic, a făcut avortul doamnei. A fost ajutată de asistenta de serviciu şi de doctorul Tarek", a declarat Ciprian Cristescu, purtător de cuvânt al Maternităţii Giuleşti.


Deci domnul Ghimpețeanu e făcut mincinos în față. Acum spălarea pe mâini e pe motive de solidaritate cu colegul doctor, dar problema de fond rămâne, refuzul a fost pe motive religioase și nu e prima dată când se întâmplă asta în România cu febrili de religiei care au halat și care-s plătiți de noi toți.

Judecând după câte femei îmbrobodite se văd zilnic pe la stația de metrou Eroilor, trebuie să ne așteptăm în curând să mai auzim asemenea refuzuri de a executa actul medical pe pretexte religioase islamice. Așa încep semnele islamizării. Se probează constant limitele la care acceptă populația indigenă să fie subjugată ca dhimmi. Și apoi se împinge din ce în ce mai mult limita. Mâine-poimâine poate vedem niște controale de virginitate obligatorii ca-n oazele pline de vibrații joase islamice precum Egiptul.

Apoi vor ajunge să vandalizeze diverse monumente, dhimmi spunând că acele vandalizări nu-s motivate religios și vor spune lucruri irelevante și stupide:

The judge said legal protection for views held purely on religious grounds would be 'irrational'.

Nu, nu trebuie protecții pe motive religioase, de aia ar fi trebuit ca individul să fie declarat vinovat de vandalizare, cum a vandalizat (textul) e irelevant.

Și dacă tot se predă religie confesională în școli, o să ajungem să plătim prin intermediul statului jizya către musulmani care să predea cum să fie omorâți cu pietre infidelii, la fel ca-n Marea Britanie sau în Germania.



Dar poate-s eu prea pesimist și scăparea va veni tocmai de la fanaticii noștri cristo-fasciști ortodocși care nu vor accepta o altă teocrație în afară de cea ortodoxă. Oricum ar fi, ateii tot o sfeclesc. Trăiască teocrația... doar în cărțile de istorie!

De obicei publicam articolele despre musulmani și islam cu dedicație, vinerea, când e ziua lor sfântă de „liturghie”, dar de data m-am enervat prea tare ca să mai aștept.

Ca un gest de retribuție și educativ pun aici un clip foarte inspirat al lui Thunderf00t.



Între timp, astăzi, 12 aprilie, se împlinesc 50 de ani de la primul zbor în spațiu. Yuri Gagarin este primul om care a făcut un zbor orbital în jurul Terrei. Vă ofer spre vizionare un documentar care încearcă să reproducă în timp real ceea ce a văzut Yuri însuși în timpul zborului său.Pentru că știința te pune pe orbită, iar religia te face să faci crime.


Un scurt mesaj organizatoric ca răspuns la cererea unui cititor anonim care mi-a spus că îmi citește blogul de vreo un an. Cititorul meu, pe care-l salut pe această cale pentru sugestie, m-a întrebat dacă nu se poate să primească via email o notificare când public ceva pe blog.

Ba da, acum se poate! Dacă doriți să primiți asemenea notificări, am creat o listă pe care se trimit aceste notificări, nu trebuie decât să vă abonați la această lista:



Lectură plăcută și mulțumesc pentru fidelitate tuturor cititorilor, fie că sunteți sau nu de acord cu ce scriu, fie că sunteți credincioși sau nu! Apreciez orice comentarii și sugestii legate de materialele publicate sau de site, în general. Secțiunea de comentarii are un scop bine definit :) .

11 comentarii:

Preoteasa Alexandra spunea...

Avortul nu intra in atributiile obligatorii ale unui obstetrician sau ginecolog. Nu intra in obligatia unui medic sa ucida un copil nenascut care sufera de o boala pe care parintii lui nu vor sa si-o asume si prin urmare vor sa omoare copilul.
Daca eram in locul medicului, as fi refuzat de asemenea sa fac un avort. Indiferent de religie sau conceptie de viata, nu ai dreptul sa ucizi si contractul de munca nu te obliga sa fii criminal. PUNCT!

Logosfera.ro spunea...

@Preoteasa Alexandra
Tu te-ai nascut cu Sindromul Down de esti asa desteapta?
Ia roaga-te tu la zdreanta aia la care te rogi in fiecare zi (il cheama Isus) si spunei sa nu mai apara copii cu sindromul Down. Dupa ce il convingi pe idiot sa nu mai se nasca copii cu sindromul Down o punem de-o initiativa legislativa prin care interzicem avorturile. ok?
Pana atunci, sper sa nu traiesti vreodata drama de a creste un copil cu probleme, psihopata dreacu'.

Preoteasa Alexandra spunea...

Logosfera,

daca tu ai avea un copil cu sindromul down in viata, l-ai ucide ca sa scapi mai repede de el? Orice boala ar avea copilul tau il iubesti. Si nu il baga pe Hristos aici, vorbim pur si simplu despre parinti care isi omoara copiii si au pretentia sa ii implice si pe altii in crimele lor.

Profu' de Religie spunea...

@Preoteasa Alexandra
@Ghanima
Fetelor, voi nu pricepeţi că acel "copil nenăscut" cu sindrom down sau alte defecte genetice incompatibile cu o existenţă umană este fie o defecţiune a acelei divinităţi la care se închină credincioşii, fie un accident al naturii?
Până una alta acea formaţiune este un parazit găzduit de mamă şi trebuie să fie la latitudinea ei dacă doreşte să îl dezvolte sau nu.

Logosfera.ro spunea...

Nu psihopato, nu-l ucizi ca sa scapi mai repede de el ci ca sa curmi suferinta (a lui, a ta, a celor din jur).
Daca nu era biblia aveai alt argument prin care sa spui ca avortul este crima? Ce justificare ai in afara ca in cartea lu' Gizas este scris asta?
Oricine trebuie tinut in viata cu orice chip? Asta e dogma crestina? Pai si atunci cum se face ca istoria crestinismului e plina de singe? Ce unii crestini nu permit transfuzia de sange daca trebuie facut orice efort pentru a tine pe cineva in viata?
Auzi psihopato, vorbeste tu cu BOR sa faceti centre de plasament unde sa cresteti copii abandonati. Altfel, doar gura e de voi.

Lasati-i bai pe alti sa-si traiasca viata asa cum vor ca daca dumnezeu exista fiecare o sa dam socoteala in fata lui. Nu dai tu socoteala pentru altul si nici altul pentru tine.

taio spunea...

interesant blog

Zergu spunea...

@PA: De ce nu ma surprinde că ești anti-femei și pro-suferință?

Boala nu se asumă, boala aduce suferință, dar ce sa priceapă niște oameni bolnavi de sindromul Stockholm și care au ca fetish suferința altor oameni.

@taio: mulțumesc.

Preoteasa Alexandra spunea...

Zergu, nu sunt anti-femei, nici pro-suferinta. Dar nu pot sa accept ca eu ca mama am dreptul sa ucid copilul meu bolnav, chipurile ca sa-i curm suferinta lui si mie. Asta ar insemna ca si handicapatii vii ar putea fi ucisi ca sa curmam suferinta.
Si mai ales, in conditiile in care atatea femei isi doresc copii, printre care si eu, nu pot sa iau partea parintilor care recurg la avort. Poate te vei intreba de ce cred intr-un Dumnezeu care nu mi-a dat copii pana acum, desi imi doresc foarte mult. Pentru ca mi-a dat atatea mii de lucruri minunate pentru care Ii multumesc, si stiu ca intr-o zi ne va da si un copil, e singurul dar pe care inca nu l-am primit. Poate te vei intreba daca mie mi-ar placea un copil cu sindromul down, din moment ce refuz sa aprob gestul parintilor avortatori. Nu, nu mi-ar placea, dar copilul meu este copilul meu, sunt mii de copii cu handicap sau alte boli pe lume, si parintii isi dau viata si tineretea ca sa-i creasca. Sunt sute de mame care au copii betivi care le bat, si totusi nu le-ar trece prin cap sa ii omoare ca sa isi curme suferinta. Suferinta face parte din cotidian. Exista o singura cale de a invinge suferinta. Dar calea aceea nu iti place tie, din pacate...

Zergu spunea...

@PA: Ești de acord că avortul trebuie interzis? Indiferent de motive?

Legat de copii cu handicap, nu, nu sunt de acord cu omorârea lor odată ce s-au născut. Există niște motive pentru care sunt de acord cu avortul în primul trimestru (mai exact, până la formarea creierului și conexiunilor necesare pentru a fi capabil de a simți durere) și doar cu avortul pe motive medicale mai târziu. Consider că viața mamei este mai importantă decât a posibilitatea existenței unei alte vieți și, mai ales, consider că fiecare femeie are dreptul să decidă pentru ea însăși fără a fi blamată de societate pentru alegerea ei, indiferent de acea alegere.


Pe de altă parte, bănuiesc că ești pro-suferință pentru că am impresia că ești anti-eutanasie și preferi ca un om să sufere luni sau ani de-a rândul decât să-și curme voluntar viața. Cu alte cuvinte, cred că ai impresia că ai dreptul să dictezi altora ce să creadă și să facă, individul nu mai aparține șieși, ci e subordonat virusului tău religios favorit.

19 aprilie 2011, 12

ratiunea spunea...

vad doua probleme in aceasta poveste.
prima problema este uriasa: sistemul medical romanesc si colegiul medicilor. acest colegiu este un pseudo-forum mai presus de lege care poate sa decida daca cineva e vinovat sau nu. nu ar trebui sa fie alte instante de judecata decat cele legale, ale ministerului justitiei.

a doua problema mare, care se leaga de prima este cum ajung unii absolventi de medicina in spitale. in romania, la criza de medici care este, ar lua o si pe baba dochia la facultate si ar pune-o sa profeseze. nu am nimic ca un medic sa aiba o anumita credinta, dar de ce era acolo singurul care putea interveni daca religia nu ii permitea sa intrevina ?

Zergu spunea...

@ratiunea(11): Întru totul de acord cu analiza ta.

P.S.: Vezi că te-am pus în blogroll.