Cautări pe acest blog

sâmbătă, 4 iunie 2011

Credinta/Religia este nociva II - Esti psihopat daca NU iti sacrifici copilul

Dintr-o discuție cu unul dintre membrii formației de hip-hop creștin, Pocăiții.

@ZergAteu [..] Dumnezeu nu e unul al lasilor, ci a celor ce biruiesc prin credinta ca Avraam. Practic se lasa descoperit doar prin credinta.
pocaitii2002 Cu 2 (de) ore în urmă


@pocaitii2002 Deci recunoști că nu poți demonstra că există. OK, atunci te rog să nu mai ai pretenția că ar trebui să te cred.

Avraam? Psihopatul ăla schizofrenic care era gata, gata să-și omoare copilul pentru a auzit voci?

Tu îți dai seama ce tâmpenie spui când zici că pentru a crede trebuie să crezi? Așa pot să-ți invoc și eu că tu ești un degenerat care nu crede și de-aia nu poți să zbori dând din urechi ca Dumbo, dar dacă crezi, o să zbori.
ZergAteu Cu 1 oră în urmă


@ZergAteu Numai un psihopat ar vedea un act de nebunie in ceea ce a facut Avraam, insa daca ai pune si tu mana pe Biblie si ai avea putin spirit de observatie ti-ai da seama ca acolo este vorba despre cel mai perfect act de echilibru si sincronizare intre credinta si ascultare pe care l-a vazut pamantul vreodata. Dumnezeu a gasit cu cale sa-si jertfeasca propriul Fiu pt sansa la mantuire, nu pe fiul lui Avraam.


@pocaitii2002 Bine, eu sunt psihopatul, dar tu ești cel care consideră că e perfect normal să-ți OMORI propriul copil că așa îți ordonă o voce.

Ce om normal ar fi în stare să face apologia sacrificiului uman, nu știu, dar sigur că nu-s eu acela. Cine n-are capul infectat cu religie și obediență oarbă vede cât de bolnavă e idea asta, cine e infectat, în maximul ipocriziei, acuză oamenii normali că-s psihopați.


Să ne imaginăm cum ar arăta ce i s-a întâmplat lui Avraam în zilele noastre:



Lumea e plină de psihopați. Unii se autointitulează creștini pocăiți și iubitori.

0 comentarii: