Cautări pe acest blog

miercuri, 13 februarie 2013

Credinta/Religia este nocivă - Varianta audio

Cum nu mai am timp (și motivație) să întrețin corespunzător acest blog, vă recomand să ascultați un podcast orientat pe teme similare cu cele pe care le-am tratat eu în seria Credința/Religia este nocivă:

http://dissonancepod.com/
Feed RSS: http://feeds.feedburner.com/dissonance_podcast

Gazdele emisiunii, Cecil și Tom, nu-și pierd timpul cu argumente elevate sau discuții pretențioase, ci doar arată cu degetul către cazurile în care religia și superstiția tronează în societate și dus la rezultate din cele mai dezastruoase.

ATENȚIE!
Podcastul nu este recomandat celor "slabi de inimă sau celor care se simt ofensați foarte ușor" pentru că cei doi folosesc întreaga familie de cuvinte a cuvântului 'fuck'.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Stephen Fry dismantles the Roman Catholic Church, from the Intelligence Squared DEBATE

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qqB3F6N527U

Anonim spunea...

zergule,

Stii care o sa fie cel mai mare soc al atu in viata? Atunci cand Isus va veni pe nori, asa cum a promis, si va pune capat lumii asteia plina de durere. Tu cu siguranta vei incerca sa gasesti o explicatie: o fi vreo holograma, ceva, ca nu se poate1 Chiar si cand o sa fii la Marea Judecata o sa zici ca e la vrajeala. Insa cand vei face contact cu focul...
Pocaieste-te, pana nu e prea tarziu! Uite ce a patit TLP (vorbesc despre site-ul Truth, Liberty, Progress, de care s-a ales praful)!

Zergu spunea...

@Anonim(2): De 2000 de ani tot credeți că vine Iisus și n-a venit niciodată. Mai mult, în biblie scrie că ar fi trebuit să vină în timpul vieții celor care îi erau apostoli direcți, dar au murit.

Tu ai impresia că TLP s-a pocăit? Hahahaha! TLP e activ acum pe Facebook. n caz ca nu ai aflat, oamenii se mai și plictisesc de a face același lucruri, mai ales când acel lucru presupune a vorbi cu oameni divorțați de realitate și de logică.


Pe de altă parte, când îți spun că nu cred că există Alah, trebuie să fi retardat să mă ameninți cu mânia lui. Iar tu mă ameninți cu cristosi verzi pe pereți când eu nu cred că există.

Anonim spunea...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2280107/Attackers-hack-hand-seven-year-old-albino-boy-Tanzania-use-body-witchcraft.html

Anonim spunea...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2280425/Deyan-Deyanov-beheaded-British-grandmother-Jennifer-Mills-Westley-Tenerife-mall-goes-trial.html