Cautări pe acest blog

joi, 22 aprilie 2010

Religia păcii și amenințările cu moartea II

Southpark rulez! Nu există nici o îndoială! Problema e că unora nu le plac adevărurile și miștoul și n-au deloc simțul umorului deoarece au tot felul de chestii dubioase înfipte în fund și tot felul de idei fundamentaliste în cap. Mai exact, vorbim despre musulmani fundamentaliști care n-au văzut cu ochi buni faptul că Southpark pune „fun”-ul înapoi în „fundamentalism”.

Câțiva reprezentanți ai religiei păcii au amenințat cu moartea pe cei din spatele serialului Southpark, doar așa, pentru că religia lor e religia păcii. Probabil că simțiul ironiei nu face parte din codul genetic al musulmanilor extremiști.

Security Brief: Radical Islamic Web site takes on 'South Park'

The radical Islamic Web site Revolutionmuslim.com is going after the creators of the TV cartoon series "South Park" after an episode last week included an image of the Prophet Mohammed in disguise.


Asta era chestia care le-a surescitat enervarea extremiștilor:


Nu mă credeți că au amenințat cu moartea pentru așa ceva? Normal că nu erau chiar proști să spună pe față, dar o aluzie subtilă la moartea lui Theo van Gogh nu e chiar subtilă.

The posting on Revolutionmuslim.com says: “We have to warn Matt and Trey that what they are doing is stupid and they will probably wind up like Theo Van Gogh for airing this show. This is not a threat, but a warning of the reality of what will likely happen to them.”

Theo van Gogh was a Dutch filmmaker who was murdered by an Islamic extremist in 2004 after making a short documentary on violence against women in some Islamic societies. The posting on Revolutionmuslim.com features a graphic photograph of Van Gogh with his throat cut and a dagger in his chest.

Toată tevatura e de pe urma episodului 200 a cărui descriere e cam în felul următor:
The town of South Park faces a class action lawsuit as every celebrity they've ever ridiculed is out for revenge.




Ca niște extremiști fără simț al umorului și cu impresia de a lucra „căile lui Allah”, nu au putu lăsa prea voalată amenințarea și au ținut să o facă mai clară și să lase la latitudinea unui alt Mohammed Bouyeri să ducă crimele la capăt:

Al Amrikee said the purpose of including the al-Awlaki sermon in his posting was to remind Muslims that insulting the prophet is a severe offense for which the punishment in Islam is death. He said RevolutionMuslim may hold protests about the show.


Campania acestor cretini se propagă pe internet, mai exact pe youtube prin copierea de la fundamentalist la fundamentalist a mesajului lor de ură sub numele „The Defense Of The Prophet SWS Campaign” și eu zic că trebuie contracarată cu o serie necruțătoare de flagging-uri sub motivul „promotes hatred and violence” pe motive religioase cu textul „Promotes attacks on freedom of speech and violence against the people behind Southpark.”


Happy flagging!

15 comentarii:

Anonim spunea...

"deoarece au tot felul de chestii dubioase înfipte în fund" ... "și tot felul de idei fundamentaliste în cap"
Pai daca au chestii dubioase in fund, trebuie sa tinem cont ca tot ce au in cap este o chestie dubioasa, asa ca pe cale de consecinta au in fund capul. Religia pacii my ass.

Problema este intalnita si la crestini. Daca unul "calca stramb", i se gasesc tot felul de scuze, este protejat, giugiulit, eventual dat peste manuta de majoritatea mai moderata. Apoi moderatii se plang ca sunt perceputi negativ de opinia publica (vezi scandalurile prin care trece acum Biserica Catolica). Inca nu am auzit sa ameninte crestini cu uciderea "infidelilor", dar timpul nu e pierdut...

John Doe Jersey spunea...

Tu ai vazut ce jenant a fost emis noul episod? Chiar si numele profetului PedoBear a fost beeped!

Zergu spunea...

@John Doe Jersey: Am auzit, nu am văzut. Ce rahat! E pe undeva înregistrarea episodului cum a fost la TV?

John Doe Jersey spunea...

E aici: http://www.watchxonline.com/media/9899-south-park-1406-201-2.php

Tanuki spunea...

Islam is winning it seems. O sa ajungem sa cenzuram si stirile despre violentele facute de islam? Ca doar si alea sunt in detrimentul islamului.

Zergu spunea...

Penibil, totuși mă întreb dacă nu cumva a fost intenționat pentru a arăta și cât de ridicolă e și treaba cu burka și niqab-ul: http://www.hotnews.ro/stiri-international-7158519-profetul-mahomed-fost-inlocuit-mos-craciun-episodul-pentru-care-realizatorii-south-park-fost-amenintati-moartea.htm

Zergu spunea...

Mai ales că bat în aluzii la efectul Barbara Streisand.

Tanuki spunea...

Daca ar fi fost intentionat nu ar mai fi aparut pagina in care isi cereau scuze ca nu pot sa il difuzeze cu asa de multe bipuri. Cred ca fost decizia Comedy Central

Zergu spunea...

Motivul pentru care cred că a fost intenționat e că la sfârșitul episodului e un bip continuu în timp ce „trag concluziile”.

John Doe Jersey spunea...

This came in pe site-ul lor:

A Statement from Matt and Trey

In the 14 years we've been doing South Park we have never done a show that we couldn't stand behind. We delivered our version of the show to Comedy Central and they made a determination to alter the episode. It wasn't some meta-joke on our part. Comedy Central added the bleeps. In fact, Kyle's customary final speech was about intimidation and fear. It didn't mention Muhammad at all but it got bleeped too. We'll be back next week with a whole new show about something completely different and we'll see what happens to it.

Sucks ass

Adi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Zergu spunea...

@Adi: N-am glumit când am spus că nu mai tolerez mesaje care n-au legătură cu subiectele discutate. Dacă tu crezi că am să las comentariile tale stupide doar pentru că te prefaci că faci o legătură cu subiectul articolului ca să arunci cretinisme, te înșeli.

Desenele ăstea sunt foarte importante nu pentru ele în sine, ci pentru faptul că ilustrează felul în care fundamentaliștii musulmani aplică teroarea și lumea civilizată discriminează pozitiv religia lor sălbatică și retrogradă, acceptând statutul de dhimmi (cetâțean de rangul II).

Zergu spunea...

@John Doe Jersey: Nașpa, nașpa rău. Totuși sper ca toată chestia asta să creeze o reacție. Deja am văzut că unele clipuri cu amenințarile idioților au fost scoase de pe youtube.

Zergu spunea...

Corecție, toate clipurile cu amenințările au fost scoase.

Unknown spunea...

Ce stare deplorabilă a gândirii umane ne afectează vieţile... nu pot decât să fiu mai mizantrop din cauza acestor specimene de fanatism religios.