Cautări pe acest blog

miercuri, 26 mai 2010

Taqiyya - a minți pentru islam este corect

Am dat iarăși peste „patruped:bun biped:rău” și am văzut un articol excelent care ilustrează felul în care a minți pentru islam este perfect corect pentru un bun musulman (găsiți traducerea la articolul indicat).



Ăsta e unul dintre motivele pentru care nu pot privi cu încredere deplină pe nici unul din musulmanii pe care-i cunosc. Cum pot să fiu sigur că un musulman nu mă minte în față de fiecare dată când vorbesc cu el despre islam, țara lui și alte chestii, când tocmai religia lui îi spune că e indicat să mă mintă pentru virusul mental numit islam?

Taqiyya - a minți pentru islam - este mai răspândită decât am putea crede. De exemplu, într-o discuție pe youtube, zohaibayub85 încearcă să facă islamul să pară corect, frumos și cu floricele. Musulmanul apologist vrea să pară încrezător în ceea ce spune și minte că s-ar deconverti de la islam dacă i s-ar arăta că religia lui este malefică sau depășită.
@revilo314 brother my challenge to you, point one thing from the QURAN that is outdated, cannot fit into todays society, or is against Humanity in general. If you are able to prove it to me through reasonable dialogue, i am more than ready to change my religion, or become an atheist.

Evident că după ce i se spune că Mahomed a fost pedofil și i se indică surele violente din Coran, ...

@zohaibayub85 All later revealed suras are against humanity. Muhammad, according to the hadith, was posessed by the devil and didn't kew about it. He married a 6 year old and fucked her when he was 54 and she was 9. This is the very defition of paedophilia.

How can a sane man follow such a "prophet"?

... musulmanul nostru încearcă să facă apologia pedofiliei și să ne explice cum faptul că un bărbat de 54 de ani, Mahomed, i-a făcut un serviciu soției-copil Aisha în vârstă de 9 ani și nouă, tuturor, când „consumat căsătoria” cu aceasta.

@ZergAteu sudanforum(dot)net/showthread(dot)php?t=51509

Replace (dot) with.

Read and understand the favour that was done to us by marrying ayesha R.A
If you have any more misconceptions about islam, i am more than happy to answer you.

Evident, apologia pedofiliei e unul dintre cele mai bolnave lucruri pe care le fac musulmanii chiar și în ziua de azi.

@zohaibayub85 Only a muslim would make the pedophilia appology.

IN NO WAY, SENSE, SHAPE OR FORM PAEDOPHILIA IS OK! GOT IT?

If you don't get such a basic idea, then you don't deserve to live in the civilized world
Evident că individul o dă înainte cu apologia pedofiliei. Printre scuzele pentru pedofilie, următoarele sunt cele mai frecvente:
  • „erau alte vremuri” - OK, atunci, comportamentul ăsta e depășit, deci Mahomed nu poate fi exemplu pentru nimeni din zilele noastre
  • „Aisha ajunsese la pubertate” - fals, Aisha încă se juca cu păpuși, iar acest lucru este permis decât fetelor care n-au ajuns la pubertate
  • „atunci și în acele locuri fetele se maturizau mai repede, deci căsătoria era normală” - oare s-au schimbat lucrurile atât de mult în 1400 de ani în acea zonă? Nu. Chiar și astăzi se practică aceste căsătorii cu fete-copii, uneori cu consecințe dramatice. A nu se uita că, practic, în multe culturi a fi căsătorit înseamnă a avea dreptul de a face sex.
  • „Abu Bakr i-a cerut lui Mahomed să o ia de nevastă pe Aisha” - fals, Mahomed e cel ce a cerut această căsătorie; Abu Bakr chiar a fost șocat și surpins, după cum confirmă Hadith-ul
Acesta este genul de comportament pe care îl are un om cu creierul intoxicat cu religie, face orice pentru a-și apăra virusul numit religie.

Pentru că Mahomed, fiind profetul cel mai venerat în islam și, după mințile musulmanilor, modelul perfect de bărbat, nu poate avea defecte, deci orice ar fi făcut el, musulmanii trebuie să se convingă pe ei înșiși că este corect și bine cum a procedat. Altfel, ei sunt nevoiți să recunoască adevărul: Mahomed a fost, fără îndoială, un impostor, un fals profet, un pedofil, o căpetenie de trib dornică de vărsare de sânge și căpătuială, un războinic care, sub pretextul religiei, a făcut cele mai oribile lucruri imaginabile. Asta ar duce la ruinarea întregii "teologii" islamice pentru că pune o imensă umbră de îndoială peste autenticitatea mesajului lui Mahomed și a provenienței lui divine. Ironic, aș zice eu, pentru că tot ce trebuie să faci pentru a vedea cum se ruinează teologia islamică este să analizezi ce se spune în Coran și Hadith sau să citești o variantă de Coran lizibilă: Coranul Condensat sau Coarnul Simplificat.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Un documentar f bun despre islamul in Europa

Ch4.Bettany.Hughes.The.Ancient.Worlds.7of7.When.the.Moors.Ruled.in.Europe

Tanuki spunea...

lookie what I found: http://www.thereligionofpeace.com/

Unknown spunea...

Când Europa era în evul mediu Civilizaţia Islamică era în Epoca de Aur. Dacă mă gândesc bine, filozofii islamici de atunci au fost primii care au puz bazele ştiinţei, fiind mult mai axaţi pe empirism decât grecii antici şi raţionaliştii europeni.

"Perfect Corect" mi se pare o construcţie extrem de obscură.

Oamenii politici şi guvernele mint mereu, oamenii mint în fiecare zi. Dacă am cuantifica minciunile oamenilor cred că cele religioase şi politice ar fi puţine în comparaţie cu minciunile dintre prieteni şi relaţii amoroase sau de familie.

Zergu spunea...

@Anonim: O fi. Nu l-am văzut.

@Tanuki: Știam de site. Am și dat link-uri de acolo în mai multe articole.

@Lex: Epoca de Aur a civilizației islamice nu a fost meritul islamului, ci a apărut în ciuda islamului. Am un articol despre asta programat să apară pe 7 iunie.