Cautări pe acest blog

vineri, 5 noiembrie 2010

Femeia în islam V - Fofoloanca rasă și profetul pedofil

Am mai scris despre modul extrem și absurd de control al indivizilor în islam, dar sistemul ăsta politic cu față de religie e un izvor nesecat de absurdități:

Sahih Bukhari:Volume 7, Book 62, Number 173:
Narrated Jabir bin 'Abdullah:

The Prophet said, "If you enter (your town) at night (after coming from a journey), do not enter upon your family till the woman whose husband was absent (from the house) shaves her pubic hair and the woman with unkempt hair, combs her hair" Allah's Apostle further said, "(O Jabir!) Seek to have offspring, seek to have offspring!"

Pentru cei ce au dificultăți în a înțelege limbajul alambicat al hadith-ului, el spune că dacă pleci de-acasă, când te întorci dintr-o călătorie, nu trebuie să te apuci de sex cu soția până nu se rade la „părțile rușinoase”. De ce trebuie ca tuturor bărbaților să le placă modelul ras nu e clar. Probabil că așa i-a plăcut lui Mahomed, alias 'Mo', că doar a avut destul timp la dispoziție să vadă și să penetreze organe genitale de fetiță, că doar a violat-o pe Aisha încă de pe când ea avea 9 ani.



Sahih Bukhari: Volume 7, Book 62, Number 64:

Narrated 'Aisha:

that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).




Ooo, pedoprofetule, toți musulmanii dereglați la cap ar vrea să violeze fetițe ca tine, pentru că în coran scrie clar că trebuie să-ți urmeze exemplul:

33:21 Verily in the messenger of Allah ye have a good example for him who looketh unto Allah and the Last Day, and remembereth Allah much.

Cu alte cuvinte, Mo a fost un exemplu de urmat, cu toată pedofilia lui, crimele lui și toate mizeriile lui. Evident, când crezi că Mo a fost profetul lui Dumnezeu, nu ai cum să pui la îndoială ceea ce spune, deci îți predai creierul unor texte crude și imbecile scrise de un pedofil libidinos, criminal și dornic de putere.

9 comentarii:

Logosfera spunea...

parafrazand expresia "mai catolic decat papa" putem spune ca preotii catolici sunt mai musulmani decat Mohamed

Zergu spunea...

Măcar ăia nu încearcă să facă apologia pedofiliei prin texte „sacre”, ci doar încearcă să fugă de lege.

0Z spunea...

@Zergu

http://www.youtube.com/watch?v=ZahkvQgPSzk&feature=player_embedded

Sex, drugs & children

0Z spunea...

Link: http://www.youtube.com/watch?v=ZahkvQgPSzk&feature=player_embedded

glowglobe spunea...

mi se pare cam anacronic termenul "pedofil" in cazul de fata. asa era obiceiul pe vremea aia. cumva se creaza impresia ca i-ai imputa ca a facut un lucru care nu se face. nu se face acum, atunci se facea.

Zergu spunea...

@glowglobe: Mi se pare puțin anacronic să folosim termenul de sclavie când vorbim despre chestia asta în urmă cu ceva ani în SUA. asa era obiceiul pe vremea aia. cumva se creaza impresia ca i-ai imputa ca a facut un lucru care nu se face. nu se face acum, atunci se facea.


Faza e că în Coran, din câte știu, sunt aproximativ 90 (nouăzeci) de referiri în care se spune că Mahomed a fost omul perfect, că e exemplu de urmat, că era fără greșeală. Oricum ai întoarce chestia asta este imorală.

Cât de defect trebuie să fii să faci apologia pedofiliei și să ignori că musulmanii ortodocși trebuie să-i urmeze exemplul unui pedofil?

glowglobe spunea...

hold yer horses. e imorala din perspectiva civilizatiei vestice din ziua de azi. acum ma joc de-a avocatul diavolului, in principiu sunt de acord cu tine; cu etichete de genul "pedofil" in conditiile in care mai toti erau pedofili pe vremea aia am unele retineri. lor li se parea normal si se purtau ca atare, asa cum multor albi li se parea ok sa aiba sclavi. it's all relative. ne-am apucat noi, civilizatia vestica bright, sa ne construim propria morala pentru a maximiza cooperarea si sa ne asiguram ca "drepturile" tuturor sunt respectate. frumos, de acord cu asta, it's only logical, dar eu incerc sa ma plasez cat mai in spate si sa intorc situatia pe mai multe parti ca sa vad mai multe unghiuri ale problemei. omul e o bestie egoista. daca nu i s-ar fi bagat pe gat morala si n-ar fi fost fortat sa inghita faptul ca ajuta sa ne respectam intre noi in loc sa profitam unii de altii, am fi ramas ca pe vremea rastignitului (uciga-l crucea).

glowglobe spunea...

morala nu e absoluta, ci relativa, asta incercam sa zic :) n-a venit sfantul duh cu tableta moralizatoare sa ne-o dea drept invatatura, ci noi am ales sa ne comportam asa.

Zergu spunea...

@glowglobe(7): Morala are mai multe niveluri de dezvoltare, vezi ce scara Kholberg de dezvoltare a moralității.

Totuși, faptul că noi considerăm că nu e OK, asta nu înseamnă că nu erau. Asta am vrut să-ți arăt cu sclavia. La fel e și cu crima. Dacă pretinzi că e anacronic termenul 'pedofil' trebuie să accepți că e anacronic și cel de 'deținător sclavi' sau 'criminal'.


EU nu sunt de părere că morala ne-a fost băgată pe gât, ci cred că a fost invers, atitudinile imorale au fost păstrate cu forța mai mult decât trebuia din pricina unor concepte cretine tribaliste deși mulți oameni s-au prins mai demult că suntem toți rude. Evident, și religia a contribuit foarte mult pentru că religiile au fost în cea mai mare bucată a existenței umane o chestie ce ținea de trib. Globalizarea religiilor a intervenit foarte târziu în istoria umanității.


Legat de intervenția fantomei sfinte, a fost invocată într-o formă sau alta pentru a susține chestii imorale, iar în cazul lui Mahomed tocmai asta e problema. Mahomed este dat ca exemplu de om PERFECT și astăzi și model de urmat. Asta e marea problemă și de-asta m-am enervat mai tare.

Dacă criminalul pedofil n-ar fi dat drept exemplu de om perfect pentru musulmani, n-aș avea mari probleme, dar este.