Cautări pe acest blog

luni, 29 octombrie 2012

Credinta/Religia e nocivă - Discriminare și retardare în cele mai hidoase forme

Preambul

Dacă tocmai ai ajuns pe acest blog și te întrebi care-i treaba cu titlul articolului, te anunț că în urma unui îndelung și continuu proces de analiză, judecată și informare, eu, autorul acestui articol, am ajuns la concluzia că religia este nocivă.

Iată două consecințe nocive ale religiei și cum acestea otrăvesc orice lucru.

Adepții

Religia îi otravește pe adepții ei și-i face să creadă că este normal să discriminezi și să împarți lumea între noi, cei juști, curați ca lacrima, plăcuți unicului și inegalabulului Ruud Gullit dumnezeu (oricare ar fi acela, toți sunt singurii adevărați), și, de partea celaltă, toți cei murdari, păcătoși, imorali, demini de toată ura și care vor să ne distrugă pe noi și să ne murdărească și pângarească cu mizeria lor, în vecii vecilor, amin.

Iată de ce în Mecca, capitala religiei islamice - sistem politic totalitar - există un tren cu care numai musulmanii au dreptul să meargă. Asta pe lângă fpatul că Mecca însăși nu e accesibilă nici unui non-musulman, deci avem o discriminare geografică totală pe motive religioase. Deci 80% din populația globului nici nu are cum să intre în acel loc, dacă ar vrea acest lucru. Halal :P pelegirnaj al întregii lumi la Mecca.

Vă invit să citiți comentariile la fotografie, este de-a dreptul penibil cum musulmanii încearcă să nege realitatea și hilar cum orice infidel e capabil să sublinieze imbecilitatea titlului și ipocrizia musulmanilor.


Ceilalți

Trebuie să fii naiv să crezi că religia e nocivă doar pentru adepți, e nocivă și pentru ceilalți.

Din acest motiv au am decis că nu am să mai cumpăr nimic de le IKEA pentru că-s defecți la cap. Pentru a face pe plac unor imbecili fanatici și anti-umani care-s nervoși că au nisip în toate orificiile, n-au voie să se masturbeze nici să bea un pic de alcool, IKEA a decis că e o idee minunată să ELIMINE din cataloagele lor destinate Arabiei Saudite toate aparițiile femeilor.


IKEA, câtă prostituție în forma cea mai abjectă posibil!

IKEA şi-a cerut scuze pentru gafă, spunând că discriminarea sexuală nu face parte din valorile IKEA Group. „Ar fi trebuit să reacţionăm şi să ne dăm seama că excluderea femeilor din catalogul pentru Arabia Saudită contravine valorilor noastre”, a arătat compania, într-un comunicat.
Dar n-au avut nici o problemă în a produce alte imagini în care femile să fie eliminate  total din fotografii doar pentru că niște retardați cu nisip în fund și cu o imagine mult exagerată despre sine din pricina religiei cred că femeile sunt un fel de untermench, un fel de specie parazit a oamenilor în care doar bărbații sunt membri adevărați.

IKEA, de la mine nu mai vedeți cumpărături.

Și nu uitați, religia este nocivă.

7 comentarii:

Anonim spunea...

da p-asta o stiai?

http://ro.omg.yahoo.com/dan-negru-vrea-s%C4%83-fie-respectat%C4%83-credin%C5%A3a-m%C4%83-080000472.html

Anonim spunea...

Si ce, ,Zergule, crezi ca le pasa alora ca nu mai cumperi tu de la ei? Au clienti destui, asa ca...gandesti naiv! Ii doare in paispe de tine si nu rezolvi nimic asa!

Zergu spunea...

@Anonim(2): Tu cred că ai impresia că orice idee care a schimbat lumea a apărut spontan și simultan într-o întreagă masă de oameni.

Zergu spunea...

@Anonim(1): Hahahaha! Ce tare!

Anonim spunea...

asta nu mai e atit de tare....

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2226248/Mother-28-smothered-baby-death-copy-Koran-tried-save-possessed-devil.html

Anonim spunea...

nici asta

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2226408/Mother-beat-son-7-death-set-body-struggled-learn-Koran-heart.html

Zergu spunea...

Bolnavă aia cu băiatul de 7. E în coada de așteptare la articole de publicat în aceeași categorie ca cel prezent.