Cautări pe acest blog

luni, 15 octombrie 2012

Musulmanii fanatici... cum să nu-i iubești?

 Musulmanii fanatici (unii ar spune că ăia sunt musulmanii adevărați) sunt genul de oameni pe care nu ai cum să nu-i iubești. Îi iubești ca pe vărul Axinte pe care l-a scăpat mă-sa în cap când era mic și care din cauza traumelor cerebrale nu mai e în stare să judece chestiile cele mai elementare și face chestii atât de stupide că nici nu mai ai cum să te superi, ci poți cel mult să râzi cu amărăciune.

Axinte, așa e el, nu-l duce capul, săracu'. L-a scăpat mă-sa în cap când era mic, n-ai ce să-i ceri.
 Așa e și cu musulmanii fanatici, violenți și doritori de teocrație. N-ai ce să le faci, dacă-s căzuți în cap, au un handicap grav ireparabil, sunt poluați cu ideologia mincinoasă a islamismului.

Dar aici se opresc comparațiile, pentru că la musulmani nu ai cum nici să râzi cu amărăciune. Iată un asemenea caz în care nici să râzi nu poți.

ISLAMABAD: O fată creștină[sic]* de 11 ani a fost arestată în capitala pakistaneză sub acuzația de blasfemie, după ce a fost acuzată că a ars pagini din Coran, conform declarațiilor de sâmbătă ale poliției.

Reprezentanții secției de poliție Ramna au spus că a fost înregistrată o plângere contra lui Rimsha Masih, o rezidentă din Umara Jaffar în sectorul G-12 din Islamabad.

Fata a fost arestată vineri de personal de la o secție de poliție a femeilor după ce un bărbat numit Syed Muhammad Ummad a depus o plângere împotriva ei.

Totuși, o organizație non-gurenamentală numită 'Creștini în Pakistan' au reportat pe propriul site că fata are Sindromul Down și că a fost acuzată în mod fals că ar fi ars 10 pagini din Coran.

Organizația a spus că alți creștini care trăiesc în sectorul G-12 au fost "amenințați de extremiști" care vroiau vineri** să le incendieze satul.

Se pare că aproximativ 300 de oameni și-au părăsit căminele și s-au ascuns din cauza amenințărilor. Alianța Toate Minoritățile Pakistaneze (APMA) oferă asistență oamenilor care și-au părăsit căminele.

Ministrul Armoniei Naționale, Paul Bhatti, care este și directorul APMA, a contactat clericii islamici și poliția ca să controloeze situația.

Acctiviști pentru drepturile omului au cerut governului să reformeze sau să abroge controversata lege a blasfemiei, despre care spun că este adesea folosită greșit pentru a persecuta minoritățile precum cea creștină.

Ministrul federal Shahbaz Bhatti, fratele lui Paul Bhatti, care a fost ministru pentru problemele minorităților a fost împușcat de extremiști în Islamabad în martie anul trecut (n.t.: 2011) după ce a cerut abrogarea legii blasfemiei.

În primul rând, cum poți ca om să spui cu cea mai mare seriozitate că un copil care are Sindromul Down poate să fie acuzat de blasfemie? Se pare că e neclar care e vârta reală a acuzatei, după ultimele informații are 14 ani, dar prezintă un retard mintal care o poziționează mult sub această vârstă dpdv mental. Dar ce să le ceri la acești Axinte ai omenirii?

Ce e mai trist este faptul că ulterior s-a dovedit că acuzațiile erau false și erau falsificate TOCMAI de către un lider religios islamic.

RAWALPINDI: Poliția a arestat condunctorul de rugaciuni Khalid Jadoon sub acuzația de falsificare de probe, pe care le-a folosit ca s-o acuze pe Rimsha Masih că ar fi comis blasfemie arzând pagini din Coran, a raportat Express News duminică dimineață.

Corespondentul Express News, Qamarul Munawar, a spus că Hafiz Muhammad Zubair, care a fost martor când Jadoon a adăugat pagini din Coran, a declarat sâmbătă acestea magistratului din Rawalpindi.

Conform cu cele spue de Zubair, când stătra în Iteqaaf în moschee niște oameni i-au dat câteva pagini arse conducatorului de rugăciune. După ceva timp, Jadoon a adăugat câteva pagini de Coran la cele inițiale.

Zubair, în  declarația sa a adăugat că alți trei oameni prezenți în cu el în moschee l-au întrebat pe Jadoon de ce adăugat în grămada de hârtie arsă, întrebare la care conducătorul de rugăciuni a spus că un asemenea act este necesar pentru a le întări cazul.

Munawar a reportat că poliția din Islamabad l-a arestat pe Jadoon și că-l interoghează.

Rimsha a fost în custodie de când a fost arestată cu mai bine de două săptămâni înainte, fiind acuzată că a ars pagini din Coran, violând legea blasfemiei din Pakistan. Conform rapoartelor medicale, Rimsha are 14 ani și dezvoltarea mentală sub vârsta ei biologică.
Nici nu știu ce să mai zic. Chestiile ăstea se întâmplă în zilele noastre, în secolul 21, anul 2012. Cine nu conștientizează că religiile sunt un continuu factor de regres social, politic și mai ales mental, nu au nici cea mai vagă idee despre ce efecte au religiile și sunt total rupți de realitate din acest punct de vedere.


Îmi cer scuze cititorilor mei pentru că n-am mai fost activ în ultima vreme, dar sunt atât de scârbit de lucrurile ăstea, simt că repet aceleași lucruri la pareți și fără ca nimeni din cei care și-au deschis ochii nu face mare lucru decât să vorbească în aceeași cameră de rezonanță pe internet, încât simt că n-am de ce să mai continui.

Când am devenit ateu și mi-am dat seama cât de insidioasă și perfidă e religia, cum otrăvește tot (Dumnezeu să-l odihnească pe Hitchens :P) am sperat că și în România se va forma măcar un ONG al ateilor care să lupte și să aduca în vizorul public aceste probleme.

Mai am multe articole care așteaptă în „Articole nefinalizate”, dar cred că la un moment am să renunț la blogging, în ciuda faptului că am avut la un moment dat ceva succese. Nu am cum să fac tot singur sau doar eu cu godless.


Dacă nu mă las de blogging, poate că am să mai revin cu alte povești minunate despre verișorii noștri căzuți în cap, musulmanii fundamentaliști. Până atunci, voi încerca să public cam un articol pe săptămână, față de 2 (sau mai multe) în trecut.


* Nu eexistă copii creștini, copii musulmani, copii hinduși, la fel cum nu există copii liberali, copii comuniști, copii social-democrați. Există doar copii cu părinți creștini, copii cu părinți musulmani șamd, pentru că copiii nu au capacitatea de a înțelege și cqntări corecte aceste concepte, deci nu au cum să adere la ele în mod conștient și în deplină cunoștință de cauză la ele.

** Vinerea este ziua sfântă la musulmani și, de multe ori în asemenea evenimente violențele și vaurile de fanatism au loc tocmai ca urmare a instigărilor la violență care au loc la moschei, iar cum în multe moschei dacă vorbește imamul (popa islamic) ceilalți nu au voie să vorbească deloc, capacitatea vreunui om mai decent de a se opune instigărilor este aproape anulată pentru că nu poate să protesteze fără posibile consecințe grave pentru sine.

7 comentarii:

Anonim spunea...

"Viaţa este un joc dur, ce ne învaţă să fim învingători, dar pentru a fi învingători avem nevoie de experienţă, iar experienţa se câştigă la rândul ei prin puterea de a merge mai departe."-Habar n-am cine a zis-o dar sper ca te ajuta sa nu renunti la scris, te citesc cu entuziasm si cu speranta ca intr-o zi vom fi mai putini ipocriti si mai multi atei.
Horatiu

Anonim spunea...

Nu uita de fata asta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Malala_Yousafzai

Anonim spunea...

" Nu am cum să fac tot singur sau doar eu cu godless."

De ce sa nu mai scrii? Daca renunti tu si godless1859, dai un exemplu negativ si renunta si altii si atunci cine mai ramene sa deschida ochii oamenilor?

morringain spunea...

Zergule, sa nu renunti! Eu inca il mai "injur" pe TLP ca a renuntat. N-oi comenta eu, n-oi avea eu nevoie de convins, dar tot vin pe aici de cate ori am timp.

Anonim spunea...

PAI CE FACI FRATE, ACU' NE PARASESTI, CIND IRLANDEZII INCEARCA SI EI SA INTRE IN SECOLUL 21 DESCHIZIND PRIMA CLINICA DE AVORTURI, VAI DE MAMA LOR DE RETARZI?

http://news.yahoo.com/protests-irelands-1st-abortion-clinic-opens-115723765.html

Anonim spunea...

sau cind un copil trece prin asa ceva....

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2219513/Atheist-schoolboy-11-banned-joining-Scouts-refuses-swear-duty-God.html

Zenicide spunea...

Eu te citesc din ianuarie, am blogul la marcaje. Nu imi place cand dispar pagini de la marcaje, dar fa ce crezi ca e corect :p Esti destul de popular pe TPU lumea a inceput sa foloseasca clipurile tale subtitrate in conversatii.

"am sperat că și în România se va forma măcar un ONG al ateilor care să lupte și să aduca în vizorul public aceste probleme"
Eu sunt de parere ca poti face mai multe singur, individual decat in gurp. Mai ales intr-o tara ca Romania.

Apropo, (am vrut mereu sa te intreb) ce ID si ce rank ai avut in Brood War, bnet/iccup?