Cautări pe acest blog

vineri, 17 decembrie 2010

Mahomed Nazim - Soarta unui ateu intr-o tara islamica - partea a 2-a

Vă spuneam cu ceva timp în urmă despre Mahomed Nazim, primul ateu care spus public faptul că nu crede în religii, deci nici în islam, asta în Maldive, o țară islamică în care oficialii pretind că toți oamenii sunt musulmani.

Iată că cineva din SUA, utilizatorul de youtube TheTruePooka, a încercat și a reușit să ia legătura cu el. Iată ce s-a întâmplat.



Puteți să-i scrieți direct și să sperăm că Mahomed Nazim n-o să fie vânat de cretini la fel cum a fost Ismail Mohamed Didi, ba, din contră, să supraviețuiască, eventual să emigreze din țara sa și să lupte alături de alții precum Ayaan Hirsi Ali, Maryam Namazie, Wafa Sultan și Maajid Nawaz împotriva islamismului fundamentalist și a extremiștilor.

3 comentarii:

adrianS spunea...

Chiar aşa este ? Încep să apară voci anti-musulmane în Maldive ?

Osterhase spunea...

Speranta mea este ca datorita internetului, decalajul de vreo 500 de ani dintre modul de gandire al islamului si cel al vestului sa se reduca (in sensul bun). Nu ca noi am sta foarte roz, dar in comparatie...

Zergu spunea...

Voci de genul ăsta apar peste tot. E mai periculos pe acolo că ăia încă au mentalitatea aia primitivă cu arderi pe rug, dar se schimbă.

Internetul ajută foarte mult, de-aia toți autoritariștii vor să-l cenzureze.