Cautări pe acest blog

luni, 24 decembrie 2012

Sfântul Norman mai tare decât Iisus Cristos


Normal Borlaug, un adevărat gigant și sfânt al umanității:


El a folosit metoda științifică și a modificat genetic tot felul de soiuri de plante pentru ca noi toți să avem ce mânca, iar unii dintre noi - de exemplu, Gheorghe Mecinicopschi - ca niște copii răzgâiați și nerecunoscători urlă că organismele modificate genetic trebuie distruse și că-s rele.

Eu le propun să fie ei ce care se înscriu voluntar la a fi omorâți prin înfometare, dacă tot sunt sinceri în ideile lor cretine.



Sau se pot ruga la Dumnezeu să primească de mâncare. Doar se știe cât de eficientă e metoda asta - a se reține, în Africa există numai atei.


7 comentarii:

Anonim spunea...

dar exista experiente de laborator in care se demonstreaza nocivitatea alimentelor modificate.
mananca tu porcarii din astea dar dupa o perioada sa nu zbieri pe net ca te-a lovit un cancer.

Anonim spunea...

GMO sint cu dublu tais..... in fine, uite ce zice un nene aici:

http://ro.stiri.yahoo.com/preot--femeile-%C3%AEi-provoac%C4%83-pe-criminali-prin-%C8%9Binuta-lor-155000061.html

Ioana spunea...

un pic off topic: pe Gheorghe ala credeam pana mai-nainte ca-l cheama Mencicopinschi. Citisem repede numele si lung si complicat al naibii fiind, m-am multumit cu varianta care-mi pica mie bine:)

Doppelgänger spunea...

Dragă Anonim (ăla de a postat pe 25 decembrie), ești un idiot.

"dar exista experiente de laborator..."? EXPERIENȚE??? Tu nici măcar nu știi să folosești termenii potriviți și te apuci să contrazici?

Spune-ne, arată-ne calea, în ce fel sunt nocive alimentele astea? În mod clar știi tot ce e de știut despre ele și ești tare sigur că poți să faci cancer de la ele. Chiar...cum faci cancer de la ele?

Anonim spunea...

doppelganger
nu sunt un adept al teoriilor conspirationiste dar cand te citesc pe tine inclin sa le dau dreptate alora.
cauta si tu pe net ;http://jurnalul.ro/it/stiinta/cumplit-tumori-ciorchine-de-hrana-modificata-genetic-primul-argument-stiintific-al-cercetatorilor-pentru-interzicerea-omg-624216.html
etc.
uite asta nu suport eu,cand vine cate un tampit din asta care se baga in seama precum chilotii in curu babei,fara sa-i fi adresat niciun cuvant. doppelganger,sa nu mai fi idiot,idiotenia este o boala care-ti provoaca dureri de cap si cufureala.ai grija de tine, o poti trata cu ceai de musetel si bun simt.

crestinul habotnic spunea...

Norman Borlaug NE SPUNE ca a hranit un miliard de oameni , iar baietii astia destepti si super rationali care au pretentia ca sunt sceptici , atei , etc., IL CRED pe cuvant pe nenea asta . Curat stiintific , ce sa spun!?

Zergu spunea...

@crestin habotnic(6): Bai tembelule, există documente, lucrări științifice și soiuri de cereale care există în lumea reală care atestă ceea ce a făcut Borlaug pentru umanitate. Dăcă ai fi catadicsit măcar să cauți 2 secunde lucruri despre Borlaug poate ai fi putut să nu vii pe aici sa scrii imbecilități.

Uita-te măcar la lista bibliografică relevantă pentru decernarea premiului Nobel pentru pace și vezi cât de lungă lista, deși nu știu sigur dacă în tărtăcuța ta e ceva capabil să evalueze cam câtă muncă trebuie să fie în spatele acelor lucrări.

http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/laureates/1970/borlaug-bio.html

Uite ce a spus fundația Nobel despre el în 1970, când a câștigat premiul:


Ever since that day, twenty-five years ago, when Dr. Borlaug started his work on the improvement of grain, and right up to the present, he has devoted all his energy to achieving the historical result which today is referred to all over the world as the "green revolution." This revolution will make it possible to improve the living conditions of hundreds of millions of people in that part of the globe which today might be called as the "non-affluent world."


Sper că poți să faci tu calculele să vezi cam care cifra actualizată, acum, după 40 de ani, dacă atunci erau sute de milioane.

Să-ți spun pe limba ta, poate pricepi, dacă Cristos se spune că a dat de mâncare pâine și pește la maxim 5000 de oameni, Norman îl bagă sub unghia mica de la piciorul stâng.

Cum? Simplu! Să luăm ca exemplu Mexicul, unde a avut primele rezultate semnificative. Ce a reușit el a fost să producă producție dublă de grâu prin transportarea semințelor de la culturile de la altitudinile mari unde erau crescute de obicei în zone mai joase, obținând două recolte în același an.

Dar ăsta a fost doar începutul, chestiile mai șmechere au rezultat în urma soiurilor rezistente create de el care puteau fi cultivate chiar și în medii în care anterior nu exista posibilitatea de a cultiva ceva (sol acid sau sărac, climat nefavorabil). Asta e ceea ce se numește Revoluția Verde și a fost declanșată în anii 60.