Cautări pe acest blog

joi, 20 septembrie 2012

Dusty Smith depre musulmanii violenți - Protestatarii violenți musulmani sunt niște lași

Probabil că știți, dar în urmă cu ceva zile, o întreagă furtună de fecale s-a răspândit în Orientul Mijlociu pentru că a apărut un film care era, se pare, făcut să agite spiritele în lumea musulmană spund tot felul de chestii despre Mahomed, pedo-profetul Islamului.

Da, filmul e oribil, evident montat în post-producție - sunetul e enervant de evident editat, nu poate fi clasificat nici măcar drept amatoricesc. Nu cred că, așa cum au făcut autorii filmului în cauză, ar fi trebuit să inventeze chestii despre el ca să îți fie rușine ca musulman să-ți fie profet și lider spiritual, sunt multe de spus și sunt atât de josnice că orice om care nu-i speriat să gândească singur s-ar dezice de acest individ barbar si josnic imediat. Problema e că aceste filme sunt folosite de indivizi cu tot felul de agende politico-religioase ca să manipuleze indivizii spălați pe creier de... religia păcii... buahahahaha, scuze, a trebuit să o spun:
Chiar și băieștii trebuie să învețe să urască. Foto: J Brickwood

Să fim serioși! Asta numai religia păcii nu e! E religia insecurității personale, a lașității intelectuale și a violenței. E religia-sistem-politic a unor indivizi care gândesc după șablonul noi-versus-ei în absolut orice.

De aici rezultă acțiuni cretine și barbare precum violențe în Syndey pentru că undeva în S.U. ale Americii niște indivizi au făcut un film depre un pretins profet despre care poți spune lucruri nașpa ore întregi fără să minți o secundă.

Tot din acest șablon imbecil de gândire, au rezultat acțiuni care au dus la omorârea lui Chris Stevens și a altor trei angajați ai Ambasadei Americane la Benghazi, în Libia. În Libia! Țara în care SUA a contribuit și participat la doborârea regimului dictatorial al lui Muamar Gaddafi, cel pe care poporul libian l-a vrut doborât. Acum câteva luni. Inteligentă mișcare, n-am ce zice.



Noi, cei care trăim în Europa, America și Australia, nu suntem obișnuiți cu mentalitatea asta de trib, de pretinsă responsabilitate de gloată. Suntem obișnuiți cu responsabilitatea individuală, iar asta e bine, așa e normal. De ce? Pentru că tocmai acțiunile gloatelor arată că „responsabilitatea de gloată” nu există. Dacă ar fi să reacționăm și noi ca imbecilii de protestatari musulmani violenți, ar trebui să declanșăm instantaneu război mondial pentru că în Sydney niște musulmani cretini au recurs la violență și, pe cale de consecință a logicii de gloată, toată lumea musulmană e de vină. Dacă avem nevoie de un motiv mai solid, amintim omorârea lui Chris Stevens, a lui Filaret Motco, românul decapitat în Afganistan în urma altor violențe pornite pe motiv că un american a ars un Coran, a lui Theo van Gogh și a multor alte victime ale musulmanilor de orice fel, sub pretext de ofensă religioasă.

Musulmani! Băgați-vă-n cap o dată pentru totdeauna: NU EXISTĂ OFENSĂ RELIGIOASĂ! ȘI CHIAR DACĂ AR EXISTA, NU E MOTIV DE CRIMĂ ȘI VIOLENȚE!

Numai niște indivizi imaturi mental și nesiguri pe ei ar recurge la violențe pentru că „le-a fost insultată religia”. Știți ce, musulmanilor violenți și imbecili? Imaginați-vă la cel mai insultător lucru pe care l-aș putea zice sau face în legătură cu religia voastră totalitară. Acum puteți să considerați că tocmai ce am comis ofensa cu pricina! Acum să văd proteste! Gloată de lași, așa cum bine spune și Dusty Smith.





Concluzia este: islamul nu-i nici pe departe „religia păcii” și islamul are nevoie de mai mulți musulmani de tipul acesta și avem nevoie de ei să ia atitudine înainte să fie nevoie să-și ceară scuze.

0 comentarii: