Cautări pe acest blog

marți, 13 noiembrie 2012

Dumnezeu are șlapii roșii, chiloții galbeni și maioul albastru

Cred că așa cred imecilii care au vandalizat sediul ASUR și sunt mândri:

 

Din ce e în această elucubrație e destul de evident că dacă ar putea, cretinii ăștia ar omorî toți ateii, catolicii, protestanții, musulmanii shia, sunni, și orice non-ortodocși și, probabil, toți cei care nu-s români puri sau cel puțin 25%. După adaptare, poate îi ajută poza de mai jos ca model ca să selecteze dezirabilii și indezirabilii:
Ortodoxismul nu e "mai blând" sau mai uman, asta e doar o prostie inventată de oameni decenți care se tem să admită că religia creștină (de orice soi) e fundamental nocivă, violentă, exclusivistă și cu cât e luată mai în serios, cu atât șansa să ducă la abuzuri, violență, imbecilitate și crime. În caz că-i pasă cuiva, ASUR nu-i asociația ateilor din România, că dacă ar fi fost s-ar fi numit Asociația Ateilor din România, nu? Apropo, care vă apucati să faceți o asemenea asociație? Creștinii ne așteaptă :-) .

5 comentarii:

Anonim spunea...

La fel e si dementul asta

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2232223/Saudi-religious-preacher-beat-daughter-5-death-whips-hot-metal.html

Zergu spunea...

@Anonim(1): Nu reiese din articol că dobitocul ar fi avut motivație religioasă să facă ce-a făcut. Asta nu-l scuză și nu face ce-a făcut mai puțin oribil, ci, cel mult, arată că religia e un vehicul util pentru demenți să se camufleze.

Anonim spunea...

Mostra de dragoste crestina, din site-ul pe care l-ai citat:
''(...)dreptate si razbunare (Apoc. 6,10), pentru adevarurile si legile incalcate si batjocorite de ereticul popor american, care, ca un lup si fiara salbatica, pus in slujba diavolului, cauta sa piarda si sa nimiceasca turma lui Hristos, pentru care, Fiul lui Dumnezeu si-a varsat singele pe Cruce (F. Ap. 20, 38,31; II Petru 2,1; Mat. 7,15). Pamintul sa nu-i sufere picioarele ca sa umble pe el; apa sa nu-l spele si sa-l hraneasca, cind o va bea, aerul sa nu-i usureze respiratia. La fiecare pas sa fie cuprins de spaima mortii adusa de pacatele lui; asupra capului sa se invirteasca pacatul lui Cain (Fac. 4, H-16) si secera lui Zaharia (5,1-4) ca sa-i curme viata lui. Singele lui sa se innegreasca si maruntaiele lui sa putrezeasca. Damblaua sa cuprinda toate madularele lui, de la picioare pina la cap, sa nu mai auda si sa nu mai vada(...)
Asta e un extras din anatema ortodoxiei la adresa, atentie - poporului american (batrani, copii, etc.). Puteau macar sa blesteme administratia sau Congresul, dar poporul? Doamne, ce ticalosi lipsiti de inima! Cu adevarat Ortodoxia tampeste Romania!

Anonim spunea...

dumnezeu are boala copiiilor as putea spune....

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2232676/Savita-Halappanavar-Woman-died-blood-poisoning-Irish-medics-refused-perform-abortion-Catholic-country.html

Anonim spunea...

e o reclama la pateu vegetal/de post, nu mai tin minte marca, dar e si un copil bagat acolo, in schema.... Aluzie subtila la spalarea copiiilor pe creier cu toate kkturile religioase gen post si alte cele....