Cautări pe acest blog

joi, 29 decembrie 2011

Un intermezzo despre un blog excelent

Vreți un blog pe care găsiți toate gainăriile și mizeriile imorale ale clericilor, în special cei ortodocși? Frecați butonul de la maus de trei ori spuneți abracadabra, analizxați cât de stupid e să faci chestiile de mai devreme în loc să dai clic direct pe link-ul de mai jos:


Și, da, după cum îi indică numele, sunt chestii de să-ți stârnească apostazia, un fel de serie „Criza, banii și biserica” amestecat cu seria „Teocrația în România” și cu articole despre lucruri precum iubire trupească între purtători de sutană, cu purtători de sutană sau în capete de tub digestiv cu sutană.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nu e religia misto?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2079328/Priests-brawl-Bethlehems-Church-Nativity-clergy-fight-Christmas-cleaning.html

Anonim spunea...

ma, blogu nu apartine unui ateu. e din categoria celor care se saluta cu "namaste" din aia.. "emisari ai federatiei galactice" ha, ha motto din eliphas levy? slab, zergule ai dat-o pe newage?

gloomy spunea...

zergule ma gandesc sa ma apuc si eu de un blog (deja l-am facut,trebuie personalizat si toate cele ) pentru a face rost de ceva bani. Oricum ce vreau sa te intreb e pe ce crezi ca ar trebui sa ma axel la inceput daca o sa vorbesc despre religie ?
Also,any tips ?

Anonim spunea...

http://www.adevarul.ro/locale/targu-jiu/Targu-Jiu-_In_clasa_in_care_invata_liceana_sinucigasa_existau_mai_multi_elevi_care_nu_credeau_in_Dumnezeu_0_485351662.html

Zergu spunea...

@Anonim(2): Să fie sănătos. Idea e că e OK ce e acolo la conținut. În blogroll zice atei și idei bune, așa că dacă nu e la atei, e la idei bune.

Nu, nu am suferit traume cranio-cerebrale.

@gloomy: Din blogging cu temă anti-teistă n-o să faci rost de bani. Poate dacă ai o gamă mai largă de chestii pe care le abordezi. Eu zic să te axezi pe ceea ce stăpânești mai bine, pe tipul de discurs pe care-l consideri potrivit ție, pe ceea ce te face sa te simți confortabil.

Ponturi? Scrie cât ai timp și îți place ce iese, dar nu fii perfecționist. Răspunde dialogurilor inter-blog și recunoaște când greșești.

gloomy spunea...

planuiesc sa ma folosesc de /b/ pentur a face ceva reclama deci macar inceputu e oarecum asigurat. Cum fac sa fac ceva reclama ?
Also,blogu e in engleza deci o sa pot sa mai vorbesc si despre Romanica.Ideea ar fi sa fie cat mai variat. Alta chestie,cat de des ar trebui sa postez la inceput ?Si postarile sa fie scurte sau mai lungi ?

Zergu spunea...

@gloomy: Eu nu încerc în mod activ să fac reclamă, ci doar când apare ceva în discuție.
Legat de frecvență, nu știu dacă contează cât de des cât contează să fie regulat.