Cautări pe acest blog

duminică, 18 decembrie 2011

Vrăjitoria secolului XXI - V - Omorâți vrăjitoarea!

Am scris mai demult de vrăjitorie în secolul 21, în India, România, Africa și o altă parte a lumii care se declară centrul universului, Arabia Saudită - centrul imbecilității islamice. A venit momentul să vă arăt din nou, din păcate, ce consecințe au credințele stupide și nejustificate în supranatural. Din nou, Arabia Saudită, adică elanul religios (alooo, România, se aude?) face victime:



Dacă oamenii n-ar crede în supranatural, naturalul ar fi mai frumos. Prin credința în supranatural oamenii hidoșesc viața și desconsideră SINGURA viață și singurele lucruri cu certitudine existente.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Din miracolele religiei/Islamului:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2075435/Husband-chops-wifes-fingers-stop-studying-degree.html

Bezbojnicul spunea...

Oarecum ontopic:

http://proddit.com/ud7/

Interviu cu Abdallah bin Sa'id al-Bishi, cel mai cunoscut călău din Arabia Saudită

Zergu spunea...

@Bez: Când eram și eu mai mic aveam și eu idei cum că ideile de justiție dure ar fi eficiente, dar mi-am dat seama pe la vreo 16-17 ani că există corupție și elan muncitoresc la cei care ar trebui să fie imparțiali și să judece dovezile și m-am liniștit.

Detașarea cu care vorbește călăul e deranjantă. A dezumanizat total victimele și nu cred că și-a pus vreodată problema că cei scurtați de mâini, picioare și capete ar putea fi nevinovați.

@Anonim: Aia se încadrează în seria Femeia în islam. Sper să am timp să produc ceva material pentru seria aia.

krossfire spunea...

Depinde pana la urma ce inseamna sa "crezi in supernatural". Eu nu inteleg cum poti sa sari de la "hmm, poate exista si zane pe undeva pe-acolo" (apropo de Dawkins) la "hei, o sa te ard pentru vrajitorie". Asta cam demonstreaza ca habotnicia e o boala mai grava decat te-ai asteptat.

Alina spunea...

Sincer, cred ca "vrajitoria" n-a fost decat o scuza. Avea probabil tendinte feministe sau era atee/agnostica si a facut greaseala (fatala) de a vorbi cu cineva despre asta...

Nici in Evul Mediu nu prea erau arse femeile doar pentru ca erau "vrajitoare". De obicei era din cauza ca aveau pamant/bani, iar barbatii nu aveau cum altfel sa puna mana pe el/ei. Daca femeile respective adunau ierburi de prin padure, aveau scuza perfecta...

Zergu spunea...

@Alina: Mai contează? Idea e ca la nivel social motivul ăsta e acceptabil. Și dacă e acceptabil, atunci înseamnă că poate fi invocat.

Alina spunea...

Bineinteles ca nu conteaza, e o fapta odioasa oricum ai lua-o. Vroiam doar sa subliniez ca oamenii, in special cei care conduc "turma", nu cred neaparat astfel de prostii precum vrajitoria, dar nu se sfiesc sa se foloseasca de superstitiile oamenilor de rand. Precum 'mnezo sau Allah. Ceea ce ii face si mai dezgustatori (daca se poate asa ceva).

Zergu spunea...

@Alina(7): Aaa, da, daor pentru a sublinia a mia oară, clericii sunt niște paraziți în marea lor majoritate scârboși și ipocriți.

Alina spunea...

O_o Erm, scuze daca m-am repetat. Nu mi-am dat seama.

Anonim spunea...

Ce e de mirare? Tarile islamice sunt barbare si inapoiate la fel cum erau si tarile europene in Evul Mediu(perioada de glorie a crestinismului)