Cautări pe acest blog

joi, 5 ianuarie 2012

Pro-Vita, transformarea tuturor in vite

Nu cred că e o surpriză pentru cititorii mei că în ceea ce privește avortul sunt pro-alegere. Citind la un moment dat materiale despre avort, un fan Pro-Vita a distribuit un material (http://networkedblogs.com/oWzF5) care m-a dus la concluzia că Pro-Vita are numele ăsta pentru că vrea ca toți să se transforme în vite.


Zece sfaturi pentru întâlnirile dintre tineri
Publicat de Darul Vieții la 25/10/2011 | 0 comentarii

Dacă tinerilor nu li se arată niște reguli de întreținere a unor relații curate, le va fi foarte greu să le intuiască. Multe grupări din Occident se străduiesc să îndrume tinerii în acets sens. Iată câteva sfaturi utile:


Am o bănuială că tinerii nu intuiesc ce-s ălea „relații curate” pentru că treaba asta e, la fel ca toate aiurelile religioase, o invenție și o serie de reguli absurde și tâmpite menite să creeze frustrare și obediență. Dar să nu anticipăm.

1. Fii deschis, nu disperat. Dacă încă ești singur/ă trebuie să știi că un prieten/prietenă este un dar și nu este ceva pe care-l poți obține cu forța sau pe care-l poți cumpăra.


Adică „abține-te cât poți de mult”, că așa se obține un individ frustrat sexual care, ca o supapă, va apela la rugăciune, nu?

2. Trebuie să-l pui pe Dumnezeu pe primul loc, iar toate celelalte vor veni de la sine.


În mintea mea atee m-am întrebat „adică întâi să i-o tragi lu' Dumnezeu?” și apoi mi-am amintit că, în teorie, creștinii trebuie să-l iubească pe Dumnezeu, deci orice relație de iubire cu altcineva ar trebui privită ca o înșelare a partenerului de viață principal, dumnezeul creștin (care, mai târziu, în căsnicie, va fi partenerul sexual nelipsit într-un ménage-a-trois în care el e eternul voyeur, că doar Dumnezeu a făcut omul pentru că n-avea porn).

3. Fii recunoscător, nu obsedat. Iubirea înseamnă a-l accepta pe celălat așa cum este și să-i fi mulțumitor Domnului pentru tot. Sfânta Scriptură ne vorbește în Geneza 2: 23-25 despre felul în care atât bărbatul cât și femeia reprezintă un dar unul pentru celălat.


Cu alte cuvinte, fii vită și acceptă faptul că, deși poate celălalt e mai puțin senzual decât o bucată de lemn și mult mai contondent sau cu șoriciul mai gros decât bocancii de șantier, e darul lui Mnezo pentru tine, scursură ingrată ce ești! Cum îndrăznești să vrei să fii fericit/fericită?!

4. Sexul duce la maternitate. Dacă nu ești pregătit pentru un asemenea dar, acesta poate avea repercusiuni destul de marcante pentru viitorul tău. Astfel că de preferat este să găsești alte modalități pentru ați demonstra dragostea față de persoana iubită.


Fii vită! Să nu cumva să-ți treacă prin gând să folosești mijloace contraceptive, sexul TREBUIE să ducă la maternitate, e pedeapsa ta că ai făcut sex!

Fii vită! Să nu cumva să te informezi! Că te ia dracu'!

5. Cunosc-iubesc-iubesc-cunosc. În mod normal nu poți iubi o persoană pe care nu o cunoști. Dar cu cât iubești mai mult o persoană cu atâta îți dorești să cunoști mai mult, iar cu cât cunoști mai mult pe cineva cu atât mai mult vei iubi acea persoană.


Asta e o reiterare a punctului 1, aia cu „abține-te”. Alegerea celui mai puternic impuls, cel de reproducere, pentru a subjuga oamenii a fost o idee de geniu. Geniu malefic, dar tot geniu.

6. Cere ajutor și-l vei primi, iar cele mai indicate persoane pentru a te ajuta în aceste situații sunt preoții, călugărițele, cupluri cu experiență de la care cu siguranță vei obține un sfat sau îndrumare pentru o viață trăită în iubire și înțelegere.


Așea! Fii vită! Supune-te popilor și virginelor de la mănăstiri în legatură cu sexul! Sau vorbește cu cei deja dresați de mult. Să nu îndrăznești să gândești singur și nu uita să îl pui pe Dumnezeu ca un mare contraceptiv între tine și partener/parteneră!

7. Învățați să vă rugați împreună. Doar rugându-vă împreună veți atinge țelul unei vieți sprituale, în comuniune cu Dumnezeu


Fără sex și cât mai multe genoflexiuni! Folosiți genoflexiunile ca substitut pentru sex.

Nici nu vreau să-mi imaginez ce erecții o să aibă când intră în biserică băieții care urmează sfatul ăsta și ce o să creadă femeile de serviciu că au vărsat gălețile cu apă de la fetele ascultătoare.

Scenetă:
„Mihaaaai! Hai, mamă, îmbracă-te că mergem la biserică!”
„Boing!” făcu' în răspuns... ciclopul Mihăiță

8. Găsiți-vă activități comune și învățați să cunoașteți viața unul alături de celălalt.


Faceți orice altceva, dar nu sex. Abstinența dă rezultate doar până la primul contact, dar știm cu toții că „sexul duce la maternitate”, că doar aia e pedeapsa, așa că, abține-te. Și eventual gândește-te la Cristos sau spini. Ups! Poate o dau în BDSM!

9. Faceți-vă timp unul pentru altul. Rezervați-vă timp pentru activități plăcute, pentru un film, pentru ieșiri în aer liber, învățați să vă jucați, să râdeți, să vă bucurați de viața pe care v-a dat-o Dumnezeu.


Fiți copii! Să nu cumva să vă maturizați mental. De-aia e și discursul cu renașterea întru Cristos, că doar cine tocmai se naște e un copil și are nevoie să fie ascultător... ca o vită! Responsabilitatea nu-i de nasul tău. Iiiiisus a murit ca să fii iresponsabil și să fie el țapul ispășitor! Nu-l dezamăgi fiind matur și responsabil sau, Doamne ferește, făcând sex! Sexul nu-i pentru copii!

10. Singurătate și sacramente. Nu este bine să fim singuri, dar nu trebuie să fugim de singurătate, iar golul trebuie umplut cu sacramente.


Dacă reprimarea ta sexuală te-a dus în pragul nebuniei și, în mod firesc ai ajuns să te masturbezi pentru că nu mai poți suporta, simte-te vinovat și denigrează-te ca om, înjosește-te și spune-ți din nou că ești un păcătos, iar dacă ești singur, deși știm că nu e sănătos, ne este util să rămâi singur/singură pentru că crește șansa să te masturbezi apoi să simți vinovăție și apoi să devii și mai habotnic.

Să nu cumva să îți permiți luxul să te informezi legat de contracepție și să fii responsabil, dar să te simți bine și iubit/iubită cu persoana iubită făcând sex protejat!

Golul, adică vina auto-indusă, trebuie pansată cu autoflagelare mentală și afundare în religiozitate exagerată.

11. Fii răbdător. Întâlnirea înseamnă așteptare, dar așteptarea este miezul experiențelor biblice, este felul în care ne crește Dumnezeu. Așadar să învățăm să ne bucurăm de aceasta.

Prelucrare după:

http://virtuouspla.net/2011/09/29/10-tips-for-catholic-dating/


Același laitmotiv: abstinență+religiozitate=bine. Sex=rău.

Știți care este asemănarea dintre o vită și o pro-vită? Ambele ajung la gestație după sex.