Cautări pe acest blog

joi, 24 ianuarie 2013

Femeia in Islam X - Cadavre pentru musulmani libidinoși


Chiar dacă știrea mai are puțin și face un an, vă aduc aminte de o propunere din Parlamentul Egiptean, cel dominat de musulmanii din Frăția Musulmană, o ramură majoritar salafistă a Islamului sunni. Iată ce propunere a fost discutată în parlamentul unei țări care se dorește a fi considerată o țară din secolul 21:
Parlamentul egiptean este pe cale să aprobe o lege care să permită bărbaţilor să facă sex cu nevestele lor moarte "pentru a-şi lua rămas bun".

Ați putea spune "absurd", "dezgustător", "oribil", dar cred că nu pot fi acuzați că n-au limite:

Legea absurdă are şi limite: bărbaţii nu pot avea relaţii sexuale cu cadavrele soţiilor decât până la şase ore după decesul acestora.

Dacă ajunge în stadiul ăsta, probabil ți-ai ratat șansa de "sex de rămas bun"


Râdem, glumim, facem sex cu cadavre, dar până la un punct. Că dup-aia se-mpute treaba...

Dar dacă au extins relațiile sexuale spre capătul mai morbid al vieții, de ce nu ar extinde și la capătul celălalt al vieții? Așa că, probabil după dictonul "cu cât e mai proaspăt, cu atât mai bine" sau poate "femeia e ca corcodușa, e bună și necoaptă, e bună și coaptă", musulmanii egipteni parlamentari au decis "coborârea vârstei legale de căsătorie la 14 ani".

Totuși, nu poți să accepți ca femeile să poată cum le trăsnește în legătură cu propriile lor vieți, așa că au mai dispus:
[..] renunţarea la dreptul femeilor la educaţie şi slujbe, măsuri care vor fi cel mai probabil aprobate de parlamentul islamist în cea mai mare majoritate.

Consiliul Naţional pentru Femei din Egipt militează pentru ca aceste schimbări să nu fie aprobată, pentru că, spun ei, "marginalizarea şi minimalizarea statutului femeii va afecta negativ dezvoltarea ţării".
Chiar și așa, nu-i putem acuza pe toți musulmanii atitudini părtinitoare sau misogine, iată ce poziție echitabilă a adoptat cel care a deschis discuția aceasta legată de sexul cu soții în stare de agregare cadavrică:
Controversa a pornit, iniţial, de la afirmaţiile unui cleric musulman marocan care a spus, acum doi ani, că mariajul rămâne valabil şi după moarte, adăugând şi că femeile au şi ele dreptul de a face sex cu soţii morţi. Zamzami Abdul Bari a mai iscat controverse în Maroc atunci când, scrie alarabiya.net, a spus că femeile însărcinate pot bea alcool.
Clericul musulman Zamzami Abdul Bari:
[nu sunt misogin,] şi [..] femeile au [..] dreptul de a face sex cu soţii [lor] morţi


În loc de concluzie, salafiștilor parlamentari egipteni (și tuturor musulmanilor care se gândesc la necrofilie cu bale la gură) le dedic un foarte scurt poem:

Salafiști din lumea-ntreagă,
Decât un cadavru dur,
Mai bine ați fute o babă,
Sau măcar v-ați fute-n cur.

5 comentarii:

Anonim spunea...

n-are legatura cu religia, da totusi....

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2268635/The-Albanian-children-spent-entire-lives-locked-inside-house-familys-blood-feud.html

Anonim spunea...

ZERGULE CE ZICI DE ASTA? NU E TARE?

http://www.alternet.org/comments/belief/fetus-not-person-if-it-costs-us-money-says-catholic-church#disqus_thread

Zergu spunea...

@Anonim(2): Nu sunt surprins că religioșii sunt ipocriți. Mă bucur că au clarificat care sunt prioritățile lor, sau cel puțin care e prima lor prioritate: banii!

Anonim spunea...

Se pare ca si Egiptul o ia pe "drumul cel bun"...cine mai apuca sa vada piramidele e norocos-in curand o sa le vedem daramate, la fel ca biblioteca din Alexandria..

Sobolan Guzganian spunea...

Complimentele mele, stimati luptatori pentru democratie, drepturile omului si libertate in Egipt. Iata ca in numele acestor drepturi si libertati, Gama'at al Islamya a ajuns legal la putere in tara satula de dictatura lui Mubarak si de apropierea lui de Occident. Acum Egiptul se apropie din nou de Evul mediu.
Bucura-te tu, luptatoare pentru libertate, ca ai obtinut dreptul ca sotul sa ti-o mai traga odata dupa ce ti-a oprit motorul definitiv, cat inca nu s'a racit de tot.