Cautări pe acest blog

joi, 28 aprilie 2011

Cea mai stupida afirmatie a saptamanii - apa are memorie, asta e dovada

De pe CraiovaForums:

Apa are memorie informationala, dovada urmele lasate de vapoare pe deasupra ei


Am rămas fără cuvinte.

6 comentarii:

godless1859 spunea...

Azi dimineata am calcat intr-un cacat de caine. Si a ramas o urma desupra lui deci are si kktul memorie informationala. Hai sa ne deschidem magazin.

Preoteasa Alexandra spunea...

Eu citisem undeva ca memoria se refera la faptul ca moleculele de apa isi modifica forma in functie de anumite stari pe care le genereaza oamenii in preajma apei. Am vazut imagini cu cristale de apa in forme armonioase daca oamenii din incapere isi adresau cuvinte bune si pasnice, sau daca muzica ascultata era una armonioasa, iar cristalele fotografiate fusesera haotic imprastiate daca mesajele erau distructive, pline de ranchiuna, sau muzica una lipsita de armonie. Pana la urma, este un experiment stiintific. Cristalul e cristal, se poate vedea, nu este ceva supranatural. Acest experiment a fost facut de asemenea cu aghiazma si cu apa obisnuita. S-au observat diferente la structurile microscopice ale apei.

godless1859 spunea...

@Alexandra.

In comentariul tau rezida dovada pentru faptul ca credinta in dumnezei si draci vine la pachet cu alte tampenii - samanism, homeopatie, vrajitorie, incantatii deasupra apei, etc.

Tu chiar te crezi mai desteapta decat intrega elita intelectuala a speciei umane care zice ca balaria aia cu cristalele apei este ditamai bullshitul? Pun pariu ca nu stii fizica si chimie nici macar la nivel de clasa a VII-a dar esti atat de aroganta si ai atat de mult tupeu incat iti permiti sa ii faci prosti pe indivizi d'alde Einstein. Nu era religia voastra aia cu modestie si umilinta?

Preoteasa Alexandra spunea...

@Godless

Nu era nevoie sa ma jignesti. Am facut o afirmatie, nu am combatut pe nimeni, nu am contrazis nicio elita. Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata un pahar de apa pus la microscop langa tine, atunci cand te gandesti la mine...

godless1859 spunea...

Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata un pahar de apa pus la microscop langa tine, atunci cand te gandesti la mine...

Arata exact ca un pahar de apa pus la microscop atunci cand ma gandesc la cai verzi pe pereti sau la ursul pacalit de vulpe. Exact asa arata.

Zergu spunea...

@P.A.: Da, a face chestia cu apa și cu vorbitul frumos lângă ea e un experiment, problema e că Emoto minte cu nerușinare, a ales din toate mostrele pe ălea care-i confirmau ideile lui imbecile și a ignorat tot ceea ce îl contrazicea, de unde rezultă că ce a făcut el acolo nu e știință, ci pseudoștiință (adică o chestie care seamănă cu religia, e așa că așa vreau sa fie).

Și da, godless are dreptate, prin afirmațiile tale dai dovadă de o imensă aroganță. Gândește-te ce faci, tu, o individă oarecare contrazici pe cei care sunt cei mai aproape de date și cei care le înțeleg cel mai bine și spui că ei se înșeală și tu știi mai bine.