Cautări pe acest blog

miercuri, 22 iunie 2011

Credinta/Religia este nociva III - Abuzurile sexuale acceptabile social in scop... religios

Iată-ne la un nou episod din seria „Credința / Religia este nocivă”. De data aceasta o să vedeți cum sub pretextul religiei se întâmplă abuzuri sexuale pentru că, nu-i așa, oamenii lui Dumnezeu știu mai bine și nu ai dreptul să critici religiile, trebuie să le crezi. În asemenea condiții, poziția de popă e un magnet pentru cei mai scârboși oameni dornici să profite de credulitatea celor... mai săraci cu duhul.

Și ca să nu mai lungim introducerea, să trecem la o altfel de introducere:
L-am văzut pe liderul bisericii, profetul autodeclarat Paseka Motsoeneng introducându-și degetele în vaginurile a două membre ale congregației ca parte a ritualului de exorcizare a unor demoni care, se pretinde, le-ar poseda.
Cu alte cuvinte, scârbosul abuzator scormonea în vaginuri după draci. La fel de bine ar fi putut să scormonească în gâturile lor cu o rangă ca să-i scoată trei draci din stomac cu care se pot purta conversații prelungi. Un asemenea abuz sexual nu ar fi putut fi posibil sau ar fi fost foarte dificil de realizat dacă nu ar fi fost prezentat drept „ritual religios în care scoate dracii”.

Ce e interesant e că deși zeii, dracii, arhanghelii, djinii, spiridușii aparțin teoretic de supranatural, ei pot fi manipulați cu niște gesturi și acțiuni făcute în chestii foarte materiale și reale, nu fantasmagorice. Și mai și coincid în mod miraculos acele tehnici și gesturi cu ce și-au imaginat sau ce-și doresc cei ce le execută. Cât de convenabil, ca și cum ar fi produsul minților umane.

Dacă credeți că treaba cu ce-și doresc abuzatorii a fost scoasă de la mine, atunci citiți mai departe.
În timp ce stătea în poala unei membre a congregației, Motsoeneng și-a pus mână pe capul unei adolescente de 17 ani (al cărei nume nu poate fi divulgat din pricina vârstei ei) și a început să se roage pentru ea.

Motsoeneng a spus celor din congregație că burta ei s-a umflat pentru că niște vrăjitori au făcut o vrajă rea asupra ei.

În timp ce se ruga pentru ea, aceasta s-a prăbușit. Motsoeneng i-a spus adolescentei care era întinsă pe spate să își depărteze picioarele, lucru pe care l-a făcut.

Apoi el și-a băgat degetele în părțile ei private și a început să-și miște degetele în vaginul ei.

În timp ce era ocupat cu „procesul de vindecare”, Motsoeneng i-a ordonat să îi rostească porecla lui, Mboro.

„Spune Mboro”, i-a ordonat el.

„Mboro” a spus ea, cu un strigăt sugrumat.

El a fost întrerupt de o altă membră a congregației care i-a adus un pahar plin cu ceea ce părea a fi înghețată, cu care aceasta l-a hrănit folosind o linguriță. El încă stătea în poala femeii.

În timp ce mânca, Motsoeneneg i-a ordonat adolescentei să-i spună numele, lucru pe care l-a făcut.

Apoi a invitat o femeie căreia i s-a adresat cu numele Zozo și despre care a spus că este medic să examineze adolsecenta.

„Aceasta este un medic calificat care ne va spune ce problemă are această femeie”, a spus el.

Chestia cu „spune Mboro” mi-a adus aminte de versurile „spune-mi numele iubito, spune-mi numele”, iar felul în care e încadrată replica e clar că e vorba de fanteziile sexuale ale unui individ, nici vorbă de draci.



La acest moment un grup de femei din congregație îi acoperiseră partea inferioară a corpului cu ceea ce părea a fi un prosop și o înconjuraseră pentru a preîntâmpina voyeriștii să-i vadă părțile private.

„Dr” Zozo apoi a introdus ceea ce a spus că era un aparat de test de sarcină în vaginul fetei în timp ce Motsoeneng se uita.

„Testul de sarcină este pozitiv. Este însărcinată. Am putut să simt și membrele fetusului” a anunțat Zozo.

În timp ce Zozo pleca de la fața locului, Motsoeneng a țipat: „Zozo, sângerează și i s-a supt burta.”

Zozo s-a întors ca să o inspecteze și apoi a ieșit în grabă. S-a întors cu mănuși pe mâini și cu un set de testare de sarcină. L-a introdus în vaginul fetei și l-a scos.

Apoi a spus: „Acum aparatul nu arată nici un rezultat, nici pozitiv, nici negativ.”

Motsoeneng a continuat: „Este din cauză că s-a culcat cu un animal.”

Motsoeneng a întrebat-o apoi pe adolescentă dacă s-a culcat cu diferiți bărbați.

„Ți-ai donat biscuitele bărbaților?” a întrbat-o el.

„Nu”, a răspuns ea.

Apoi el a spus: „Haai, vreau să le cer tuturor bărbaților de aici să nu mai mănânce biscuite. M-ați auzit? Trebuie să nu mai mâncați biscuite”, la care bărbații vizibil dezgustați nu au răspuns.

Motsoeneng a cerut unei femei să aducă o găleată.

Tânăra fată a fost apoi ridicată de la pământ și a fost pusă să stea pe găleată cu picioarele larg desfăcuta, în timp ce sângera din abundență iar Motsoeneng se uita.

Apoi a spus că o piatră i-a blocat vaginul și a chemat un cameraman să vină să o filmeze, dar s-a răzgândit.

„N-o să fie difuzat la TV”, a spus el.

Două săptămâni mai târziu adolescenta a fost arătată în timpul emisiunii lui Motsoeneng de la Soweto TV în timp ce ținea în mâini pietre despre care pretindea că au ieșit din vaginul ei.

Noi nu am văzut așa ceva.

Deci, să recapitulăm, ce cred eu că s-a întâmplat până aici și o să revenim ulterior la ce s-a mai întâmplat.

Avem de a face cu un pervers sexual care-și spune profet, o adolescentă cu o posibilă tomoare vaginală depsre care Mboro a crezut probabil că e ușuratică și că însărcinată, o acolită a lui Mboro, o anume Zozo care pretinde că e medic calificat, vreo două-trei femei care sunt ocupate cu a-i face viața frumoasă lui Mboro, una îl ține în poală , alta îi dă înghețată cu lingurița alta îi execută ordinele.

În prima fază Mboro (evit numele complet că e prea dificil de scris) se hotărâște că vrea să-si bage degetele în vaginul adolescentei și o face în timp ce o altă femeie îi dă înghețată cu lingurița. Mboro o tot penetrează cu degetele pe adolescentă care e probabil virgină sau are o problemă medicală mai serioasă. Lucrurile merg spre rău și Mboro se sperie și crede că va scăpa dacă o cheamă pe Zozo să „confirme” că e însărcinată. Zozo mai plusează și ea cu ceva traume intravaginale dar efectele nu se văd imediat. În timp ce Zozo se pregatea să plece, treaba se împute și încep ceva sângerări majore, iar Mboro se sperie și o cheamă înapoi pe cea ce juca rolul de medic să vadă ce se întâmplă. Zozo face ce știe să facă, mai bagă încă o dată în vaginul adolescentei mizeriile ei ce ar trebui să fie pentru necunoscători un test de sarcină și nu ști ce să zică și aruncă bomba „nu e nici pozitiv, nici negativ”. Mboro se leagă de ocazie și transformă mesajul într-o ocazie de a da vina pe victimă și a minți în stil religios în continuare, ba fata s-a culcat cu animale, ba e o curvă depravată, ba bărbații mănâncă „biscuite” și nu ar trebui ca să nu pățească și altele ca adolescenta. Pentru a ascunde gravitatea problemei medicale a adolescentei aduce o galeată și mai aruncă o bombă, are o piatră în vagin, de aia sângerează și panicat se gândește puțin să aducă o cameră să filmeze, apoi își dă seama că s-ar putea să o încurce dn pricina filmării dacă moare fata și se răzgândește.

Ulterior, din fericire, fata suraviețuiește și din varii motive, e convinsă să afirme că a avut mai multe pietre în vagin.

Povestea asta pute de la o poștă a abuz cu bună știință din partea lui Mboro.

Și dacă credeți că până acum a fost extraodinar, să vedeți cum credința poate face indivizii de-a dreptul orbi și vaci proaste care acceptă abuzuri cât timp sunt sub pretext religios.

În timp ce „Dr” Zozo și ajutoarele lui se ocupau de fată, Mboro a chemat o altă femeie pe scenă și a pus-o să se întindă pe jos.

Tânărei, căreia nu i s-a cerut să identifice, i s-a cerut să spună întregii săli pline de oameni care era problema ei.

„Nu m-am mai culcat cu soțul meu de ceva timp pentru că ma doare când facem dragoste. De fiecare dată când mă penetrează simt de parcă mă taie cu un cuțit ascuțit”, a spus ea.

Mboro s-a descălțat și și-a pus piciorul pe vaginul ei.

„Ceva respiră în biscuitele ei. Este ca o bătaie de inimă”, a spus el.

A ordonat apoi femeii să își dea jos chilții. Ea s-a supus. Apoi a spus că vrea să „o coasă cu apa lui sfântă”.

Motsoeneng a turnat apă pe mâna lui dreaptă și apoi a masat organele genitale ale femeii.

El i-a ordonat să-și cheme soțul „cu toate cuvintele frumoase din cartea iubirii și să-i spună că ea își va elibera drepturile conjugale”.

„O să ți-o fac chiar acum. O să mănânci frumos. Foamea s-a dus.” a spus ea rezervată.

Motsoeneng apoi i-a chemat soțul și i-a spus să-i dea „un sărut profund”.

După ce s-au sărutat, Motsoeneng a adăugat: „Opriti-vă că văd că vreți ceva. O să terminați în pat când ajungeți acasă.”

Sub pretextul religiei e posibil să fi de acord ca în public un alt individ să își pună picioarele pe vaginul soției tale, să îi ceară să-și dea chiloții jos, se apuce să o excite manual pe soția ta pe vagin după ce s-a lubrifiat cu apă, să îți ordone când cum și dacă să te săruți sau să te culci cu soția ta și ție să nu ți se pară nimic deplasat sau total nelalocul lui în toată chestia asta.

El a chemat o altă tânără pe care a acuzat-o că ar fi satanistă care a invocat spirite rele. A cerut apoi ajutoarelor lui să o dezbrace și să verifice dacă vaginul ei e ud.

După ce au examinat-o au spus că era uscat. El a întrebat congregația dacă să o scoată din congregație, dar ei l-au implorat să o ierte.

Sub pretextul religiei este social acceptabil să forțezi pe o fată să se dezbrace sub pretextul că e un element al răului, să-i bagi cu forța degetele în vagin să „verifici dacă e udă în vagin sau nu” că așa afli dacă a făcut vrăji și a invocat spirite rele, apoi deși nu e udă să pretinzi că tot nu e OK și că adolescenta trebuie eliminată din grup.

Oamenii religioși sunt de-a dreptul dezgustători pentru că au compasul moral total dereglat și nu au umanitate în ei, ci doar supunere oarbă în fața dogmei. Oamenii ca Mboro sunt scârboși, dar cei din congrgație sunt cei de blamat pentru că permit asemenea abuzuri.

Întregul articol în engleză este disponibil aici.

6 comentarii:

BaiatulCuPizza spunea...

Toti preotii ar trebui inchisi pe viata. Toti sunt ipocriti (ii condamna pe gay, dar lor le place sa se culce cu baieti minori), toti fura bani, escrocheaza credulii, abuzeaza sexual minore, dar ei umbla in libertate, pentru ca ei fac doar bine, tot ce fac ei e in numele celui mai tiran, mai anost, mai cretin si penibil zeu de pe pamant si trebuiesc iertati.

Robotu' de serviciu spunea...

Cred ca exageretzi. In mod sigur nu tuturora le place sa se culce cu baieti normali. Unele denomimnatii accepta inclusiv preoti gay (nu la noi in tara, dar oricum nu ai precizat). Nu toti fura, se culca cu minore sau escrocheaaz creduli (multi chiar cred in ceea ce spun). Ce spui nu este numai gresit ci si de prost gust...

Logosfera.ro spunea...

Preotii se impart in 3 categorii
1. idiotii - aia care sunt atat de prosti incat nu inteleg ca cred intr-o prostie
2. jigodii - aia care stiu foarte bine ca Biblia contine numa' tampenii si se folosesc de pozitia lor ca sa faca bani
3. "sfintii" - aia care stiu ca Biblia e buna de hartie igienica dar cred ca credinta e utila societatii. Am folosit ghilimelele pentru aceasta pozitie presupune ca individul respectiv crede ca oamenii sunt in general niste degenerati.

Saturnine spunea...

Si eu vroiam sa spun ceva asemanator cu Logosfera. Mie imi vine greu sa cred ca sunt prea multi popi care chiar sa creada in ce spun deoarece din cate am inteles ei invata la scoala lor de popi anumite lucruri care nu li se spun enoriasilor si acele lucruri ar pune pe ganduri orice om cu un pic de inteligenta. Se poate spune ca sunt din start atat de indoctrinati incat nu isi dau seama dar majoritatea popilor ce i-am vazut nu par asa. Parerea mea e ca cei din prima categorie a Logosferei sunt foarte putini.

Saturnine spunea...

Femeia din videoclip pare gravida. Cam asa arata cand se misca un copil in burta, la care mai adaugi ca ar putea avea gemeni si ca mai e si grasa, e de efect.

Anonim spunea...

Sincer nu stiu unde se intampla astfel de ritualuri dar e inuman.Sunt de parere ca religia nu e buna...dupa ce ca si asa sunt multe probleme pe pamant religia mai creaza si altele....nu stiu daca vreodata vom scapa de religie dar mult rau face,abuzuri peste abuzuri.Cele mai grave abuzuri sunt cele emotionale lezeaza demintatea umana.