Cautări pe acest blog

luni, 28 ianuarie 2013

La ce au contribuit religiile în ultima lună (decembrie 2012 - ianuarie 2013)

Iată un scurt rezumat incomplet al contribuțiilor religiei în ultima lună pe plan internațional




Sper ca autorul să continue aceste mini-documentare, sunt foarte utile.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Da' mai bine uita-te Zergule la ce contribuie politica ateilor tai pe plan international: pregatirea exterminarii populatiei prin Codex Alimentarius (interzicerea vitaminelor, usturoiului, mentei, plantelor medicinale, etc.); declansarea asa-ziselor ''revolutii'' din lumea araba, crearea de locuri ale groazei ca Guantanamo Bay, legea Patriotic Act in SUA, care permite abuzuri enorme din partea statului la adresa propriilor cetateni. Toate astea le fac prietenii tai atei, nu vreun popa sau pastor. Las-o mai moale cu ce rau face religia pe plan international, ca fac guvarnantii atei multe rele mai mari!

Anonim spunea...

Dasteptule, cei care trag sforile din spatele evenimentelor numite de tine nu sunt atei. mai informeaza-te, paranoia (ta) e deosebit de mare. Si majoritatea politicienilor sunt credinciosi cel putin de fatada, asa ca mucles....

Anonim spunea...

UITE LA CE A CONTRIBUIT PRINTRE ALTELE:

http://news.yahoo.com/arkansas-senate-passes-fetal-heartbeat-law-ban-most-013314262.html

Anonim spunea...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2271369/South-African-witchdoctor-57-marries-epileptic-patient-13-treatment.html

Anonim spunea...

SI LA ASTA A CONTRIBUIT

http://www.eva.ro/psihologie/situatii-si-sfaturi/poveste-adevarata-sotia-mea-e-obsedata-de-religie-si-nu-mai-vrea-sa-facem-sex-articol-48610.html?pagina=1&comment_message=add_ok#comment_post_section

Zergu spunea...

@Anonim(1): Văd că nu știi de provocarea mea legată de Codex Alimentarius pe care am lansat-o în urmă cu doi ani. Te invit să participi, ca văd că ești convins că e ceva rău cu Codex-ul:

Lansez o provocare pentru toți cei care spun că ceea ce se ascunde în spatele Codex Alimentarius este o conspirație globală de decimare a populației/tăiere a accesului la alimente/îmbuibare a oamenilor cu toxine/etc.
De fiecare dată când dau peste asemenea oameni, le cer un lucru simplu pe care nici unul dintre ei nu a fost capabil să-l facă până acum.

Le-am cerut ca să-mi arate în documentele oficiale Codex Alimentarius unde scrie măcar despre o singură interdicție/restricție/directivă asupra alimentelor care să fie conformă cu acuzațiile pe care le fac.

Ca ajutor suplimentar pentru ei, adresa oficială a Codex Alimentarius este: http://www.codexalimentarius.net

Lista de standarde este prezentă la adresa:
http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.do?lang=en


Pentru clarificare, doresc să expună ceea ce cred despre Codex, [..] ce se urmărește (ex. „tăierea accesului la alimentele naturale”, „otrăvirea populației”) și apoi să dea o referință completă (link la document plus pagina, eventual și paragraful, pentru localizarea facilă a textului în cauză) la un document oficial CA care arată ceea ce spun ei este adevărat.


Aștept răspuns. Dacă nu răspunzi am să trag concluzia că habar n-ai ce vorbești sau ai scopuri ascunse.