Cautări pe acest blog

luni, 22 martie 2010

Ar fi amuzant dacă n-ar fi trist: Islamul suge...

Avem o problemă. Cum o rezolvăm? Desigur, gândind non-conformist!



Chestia asta ar fi amuzantă dacă n-ar fi tristă. Păcat, în secolul XXI, gândim primitiv, iar metoda prin care asigurăm drepturile femeilor sub umbrela Islamului este să terfelim și mai mult femeia...


Am o propunere, ce-ar fi dacă le-ați da femeile drepturile pe care le au toate femeile în lumea civilizată fără să fie nevoite să alăpteze colegii de serviciu?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sustin propunerea imamului. Mai putin partea cu "hranirea". Doar suptul. Apoi..din una-n alta....

Logosfera spunea...

Ca sa ajungi imam se pare ca e musai sa ai IQ-ul sub 40. Sunt convins ca se vor gasi crestini care sa rada de musulmanii care cred ca imamul respectiv e infailibil uitand ca si ei au infailibilii lor.

Zergu spunea...

@Anonim: mă întreb dacă nu suntem cumva ipocriți: nu avem nici o problemă în a consuma lapte de vacă, dar ne este scârbă de laptele uman...

Suntem ipocriți?


@Logosfera: facem pariu că o să existe ortodocși care o să spună ca ortodoxismul n-are infailibili, dar există preoți „cu har”?

Tanuki spunea...

@anonim si daca tre sa te socializezi cu o virgina tinerica de 78 de ani?

Varianta doua. E cam greu sa alaptezi cand nu ai copii ergo ca sa poti sa nu cazi in pacat tre sa sugi de la colege in fiecare zii nu? Mai ales de la alea care iti plac.

Zergu spunea...

@Tanuki: nasol cu virgina de 78 de ani...

Legat de a doua, da, m-am gândit și eu că-i nasol cu alăptarea, dar idea nu cred că era să o faci zilnic, ci măcar o dată ca să intri în legea alăptatului.


Oricum ar fi, e nașpa rău.