Cautări pe acest blog

marți, 30 martie 2010

Religia păcii lovește din nou...


Islamul, religia păcii lovește din nou. Bilanțul oficial numără cel puțin 37 de persoane decedate și cel puțin 30 de răniți grav.

De data asta, cecenii doritori de o republică islamică, pe care, evident n-o pot înfăptui în interiorul Rusiei, au lovit în Moscova, ca de obicei, în oameni nevinovați, că doar scopul e să răspândească teroarea, că așa spune Coranul. Normal, ce altceva pot face niște lași?
4:74 Let those fight in the way of Allah who sell the life of this world for the other. Whoso fighteth in the way of Allah, be he slain or be he victorious, on him We shall bestow a vast reward.

Chiar dacă e vorba de o înțelegere greșită a Coranului, este clar această carte poate fi interpretată greșit și musulmanii moderați trebuie să ia poziție publică împotriva extremiștilor și să condamne public mizeriile acestea subumane și acțiunile lor atât în public cât și în interiorul comunităților lor.



5 comentarii:

Anonim spunea...

Daca n-ai mai inghiti kkturile oficiale pe care le vezi in presa si la stiri ar fi altceva. Majoritatea atentatelor teroriste din intreaga lume sunt opera MOSSAD/CIA si nu este exclus ca si acesta sa fie unul dintre ele. Si 9/11 a fost, da' e mai usor sa urasti decit sa te informezi. CORECT. Ai dracu'arabi, cum sint ei de vina pentru toate atentatele, nu-i asa? Si ce inocenti sunt evreii si americanii...
Rezultatul ar fi mai multa ura la adresa musulmanilor, deci genocidurile din Irak, Afganistan, Cecenia, Pakistan etc. se pot "justifica" inca o data. Nu te chinui, ca nu o sa-ti spuna nimeni din mainstream asta si nu te baza pe wikipedia. Exista si o alta varianta, in cazul atentatului de la Moscova de ieri, si anume, ca a fost declansat pur si simplu pentru a deturna atentia de la adevaratele probleme ale Rusiei. De altfel, chiar sapt. trecuta oamenii au iesit in strada, cerand demisia lui Putin. Dar, dupa cum se vede si in cazul tau, gata, ai trantit-o cu musulmanii si "religia pacii" si ti-a iesit postul pe ziua de azi.

Anonim spunea...

Si apropo (desi poate ai mai auzit), AL QAEDA si talibanii sunt o creatie CIA. Iar Ben Laden exista asa cum exista mniezo si Jizz us. Noi sa fim sanatosi!

Bezbojnicul spunea...

Zergule, îţi faci prieteni noi? :))

Zergu spunea...

@Anonim: Dacă era opera rușilor nu aveau nevoie de 2 explozii. Iar faza cu conspirațiile mass media e deja puerilă.

Nimeni nu are nimic cu musulmanii normali, liniștiți și care nu vor să impună religia lor asupra altora, dacă citești bine, nu am spus niciodată ceva la adresa TUTUROR musulmanilor, ci am fost foarte precis în exprimare.

Ai o problemă cu faptul că arăt că religia e izvor de iraționalitate? Culmea e că dacă n-ar fi religie, nici conspiratorii, presupunând că există, n-ar avea pe cine să dea vina și ce pretext să folosească. Nu-i așa că n-ai prins ironia?

Partea religioasă a Islamului nu fost târâtă în secolul XXI și țările islamice sau majoritar musulmane sunt printre puținele locuri din lume în care oamenii sunt condamnați la moarte prin lapidare (cu pietre) pentru adulter, homosexualii sunt omorâți, biciuiți sau încarcerați.

Pe scurt, spun că islamul e barbar pentru că e barbar, nu pentru că așa vreau eu.

@Bezbojnicul: Întotdeauna poți să te bazezi pe un individ „politically correct” care să ia apărarea extremiștilor musulmani și a primitivismului.

Zergu spunea...

@Anonim: Încă ceva, ai spus „majoritatea atentatelor teroriste din intreaga lume sunt opera MOSSAD/CIA”, sunt curios, care sunt atentatele care NU sunt opera lor? Poți să-mi dai niște exemple? Din atentatele cele mai cunoscute, care sunt opera teroriștilor?

New York? Londra? Madrid? Bali poate? Pe Theo van Gogh poate? Shoe-bomber?

Ia la rând măcar lunga listă cu atentatele dintr-un an, să zicem 2009, și alege de-acolo din atentatele cu autori presupuși musulmani extremiști:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents,_2009

Incapacitatea ta de a da exemple ar trebui să-ți indice cât de mult te minți singur și cât de mult crezi în teorii conspiraționiste.