Cautări pe acest blog

joi, 25 august 2011

Cea mai stupida afirmatie a saptamanii - homosexualii si padurile

La un articol de tip atenționare în care e anunțată participarea lui Remus Cernea la un interviu la Realitatea, iată ce comentează unul care, suprinzator, este în viață:

nu vrem sa l vedem pe ateul asta si poponarul asta. chiar nu va dati seama ca vrea sa ne ia padurile si sa le dea la homosexuali?


Dacă nu e pe bune, atunci e un Poe foarte amuzant. Cu toate acestea, am încredere în specia umană că poate produce un asemenea rebut care să spună inepția de mai sus cu toată sinceritatea.

10 comentarii:

Ioana spunea...

Conform mentalitatii romanesti de baza, pe care e cladita o societate cea mai tare din lume, unul Hulitor de Dumnezeu care promoveaza ecologia rezulta cat e de cacat ecologia, si catedrala e monumentul inteligentsiei natiei acesteia. Jos homosexualii, tiganii, maimutele, aia cu par lung, cu ochelari negri, cu sireturi legate in ics, care nu manca miel de pasti!!!

Zergu spunea...

Mă simt exclus, n-ai zis nimic de atei, nici de ăia care au încălțări burgheze fără șireturi. :-)

Ioana spunea...

Deci da, cu totii jos, ecologie si partide politice noi va trebe, cand in Romania nici macar o biserica pe cap de locuitor nu avem. Pacatosilor.

Oly spunea...

Umm...stii tu creaturile alea urate si puturoase de le-a inventat Tolkien? Le zice trolli...si cand nu se lupta sa cucereasca Helm's Deep, posteaza pe`nternetzi aberatii ca cele de mai sus. Pana una alta, si habotnicii au limitele lor, ma indoiesc (de fapt, e mai mult speranta decat indoiala) ca exista asemenea exemplare pe bune...

sarpele boa spunea...

@oly: iti recomand OTV, emisiunea aia lu' tudor barbu de seara, ca studiu de caz.

concluzia studiului e ca astfel de exemplare exista si sint mai raspindite decit am crede.

Luke spunea...

da cu cine vorbeau la telefon?, ca mie imi suna tare de tot a Becali

Luke spunea...

scuze... am citit doar tampenia... deci s-a vazut cine era, nu?.. sigur-sigur nu era Becali?

Paul spunea...

Nu @oly, habotnicii nu au limite. saptamana trecuta am gasit un videoclip pe youtube in care o fata atee zicea ca rudele crestine vor sa o trimita la psiholog! :D dar inca e bine...macar n-au trimis-o la exorcizare :D spalarea creierului de catre biserica chiar ca e periculoasa! nici nu vreau sa ma gandesc ce tampenii pot sa le faca parintii romani, cu creierii spalati ,propriilor copii, crezand ca le fac bine.

Anonim spunea...

Dacă nu existau, homosexualii trebuia să fie inventaţi. Altminteri cu cine ar fi mai luptat trolii ăştia?

Ioana spunea...

@aristocle: cu aia care nu-si leaga sireturile cum trebe