Cautări pe acest blog

miercuri, 18 august 2010

Criza, banii și biserica - XIV

Mi-e așa scârbă de paraziți că nu mai am cuvinte. Așa că o să spun puține chestii azi.

  1. Bravo ASUR! Campania voastră e o oază într-un deșert al prostiei și imbecilității; mă bucur că bogăția nesimțită a popilor a ajuns sub reflector.
  2. Mă bucur că personaje politice au început să audă și să vadă problema clericilor paraziți și cum își bat joc de adevăratele valori pentru a face hidoșenii pe bani mulți
  3. Nesimțiții tot nesimțiți sunt.
Și ultima chestie: Băi paraziților, voi aveți tupeul să va credeți stat în stat de credeți că sunteți mai presus de lege? Ia luați voi un pic de aliniatul (5) din art.1 din Constituția României:
(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.


Așa că evaziunea fiscală tot evaziune fiscală este, deci să se aplice legea!

Era să uit, să fie taxați popii!!!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Văd aici nițică publicitate. Nu miltezi și pt. mărunțeii încasați ca să fie taxați?

Zergu spunea...

Ce publicitate? Ce mărunței? Vorbește mai clar dacă vrei să spui ceva. Dacă nu, te rog să te abții cu comentarii inutile.

Unknown spunea...

"oficialitatile guvernamentale tot spun ca orice activitate economica trebuie impozitata, suntem de acord cu chestia asta"

lol, am citat din vicepresedintele ASUR.

Sunt eu tampit sau voi sustineti o organizatie de oameni ignoranti dpdv al economiei care vor ca statul sa impoziteze toata carnea de pe oase?

Imi aduc aminte ca si TLP cica e libertarian si sustine taxarea bisericilor in acelasi timp.

In loc sa ceara cineva eliminarea taxelor si favorurilor din partea statului, astia vor mai multe taxe.

Era nevoie nu de taxarea bisericii ci de eliminarea favoritismului.

Acum daca baga taxe pe BOR uite ce se intampla. Popii vor cere MAi MULTI bani de la enorisi astfel incat tot masele de prosti vor suferi mai mult, neavand astfel bani sa-si cumpere alte bunuri necesare activitatii economice.

Eu cred ca ASUR tre sa mai rationeze un pic mai realist.

Anonim spunea...

iti dai seama ca au zis-o de forma, la fel cum au zis ca recunosc importanta cultelor.

ca sa nu mai finantezi cultele deloc e mult mai complicat de realizat si cred ca despre asta va ajunge sa se vorbeasca la modul mai serios abia peste vreo 30 de ani cel putin. iar ca sa vorbesti despre impozite 0 pentru toata lumea, nici intr-o mie de ani.

cu taxarea cultelor macar avem o satisfactie: tumoarea religioasa primeste o palma de la tumoarea politica si se mai racesc umpic relatiile dintre ele, si mai creste umpic presiunea pe guvern legata de ce face cu atatia bani.

Anonim spunea...

@Zergu
mă refeream la google ad-sense care afișează automat reclame pe blogul matale.

Unknown spunea...

"cu taxarea cultelor macar avem o satisfactie: tumoarea religioasa primeste o palma de la tumoarea politica si se mai racesc umpic relatiile dintre ele, si mai creste umpic presiunea pe guvern legata de ce face cu atatia bani."

Am spus mai sus, tot enoriasii vor plati, taxa ajunge mereu pe spinarea ultimului consumator. La fel ca si TVA. Ce crezi ca o sa faca BOR? O sa mareasca pretul. La fel cum magazinu mareste pretu cand maresc imbecilii TVA-ul.

Deci in final, e o idee proasta taxarea, fiindca sufera enoriasii nu BOR. La fel cum e proasta taxarea in general, fiindca saracim noi toti.

Nu inteleg cum de nu e clar? Satisfactia ca-i taxeaza si pe aia e o chestie copilareasca, pe termen lung nu ajuta la nimic.

0Z spunea...

Nu mi-as pune prea multa incredere in Basescu, el uita de pe o zi pe alta ce spune...


Dar lupta trebuie sa continue.

PS. te invit pe blogul meu nou: dumnezero

Anonim spunea...

Și apropos de ce te inundă-n simțiri.... folosește-o și pentru asta:scârhttp://4.bp.blogspot.com/_0fRzyX-JoL4/Sj-tWpd4c_I/AAAAAAAAOyA/nNRh6EPzE7k/s1600-h/Deutsche+Welle+Fals+in+Relatare+Publica+Horatiu+Pepine.JPGba

Anonim spunea...

daca te referi la cotizatiile voluntare (slujbe, donatii), enoriasii din partea mea... sa fie sanatosi.

Zergu spunea...

@Anonim(5): Până acum n-am primit nici un ban, iar dacă îți fac un screenshot la cât s-a strâns teoretic, ai să mă întrebi dacă e ceva photoshop la mijloc. Oricum suntem hipertaxați, numai că unii sunt mai egali și cred că își pot bate joc de restul.

Zergu spunea...

@Lex: Ajută la deparazitarea buzunarului meu și la dezlipirea BOR de stat.

Anonim spunea...

@Lex: "Deci in final, e o idee proasta taxarea, fiindca sufera enoriasii nu BOR." Enoriasii aia sufera voluntar, nu ii sileste nimeni sa ii dea bani lui taica popa. Daca dau de buna voie, asta este, nu poti sa-i plangi, e alegerea lor si doar a lor.

Si eu sunt libertariana si mi-as dori reducerea taxelor si impozitelor, dar cum nu vad sa se intample asta prea curand sunt de parere ca toti agentii economici trebuie taxati la fel.