Cautări pe acest blog

miercuri, 18 mai 2011

Un scurt anunț administrativ

Există oameni care preferă să primească via email diverse notificări. În consecință am decis să creez o o listă de email pe googlegroups, listă numită Zergu's list.Dacă există cititori care vor să primească pe email articolele publicate de mine pe blog, acum trebuie doar să se aboneze pe aceea listă.

Și dacă tot sunt la capitolul anunțuri, în caz că nu știați, am și un canal pe YouTube pe care pun diverse clipuri.


Spre deosebire de blog, acolo mai pun și clipuri cu tentă științifică. Tot pe acel canal puteți găsi o serie de liste de redare destul de interesante, începând cu liste despre cosmologie, motive pentru care știința e fabuloasă, evoluție, trecând și prin clipuri amuzante despre religie, clipuri despre cum apologia religioasă eșuează lamentabil, și multe altele, precum cele despre cum Tracie a demonstrat cum a spune că (dumne)zeii sunt netestabili duce la tot felul de absurdități, sau cum tot ea a demonstrat că e foarte credibil să mori pentu o minciună, fie că nu știi că e minciună, fie că știi.

Pe final vă las puțină muzică ateistă, o altă listă de-a mea:Audiție și vizionare plăcută. Ne revedem de Ziua în care toată lumea îl desenează pe Mahomed, ediția a doua.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Muta-te mai pe wordpress are functia asta integrata, nu trebuie sa produci grupuri...