Cautări pe acest blog

joi, 6 mai 2010

Femeia în islam

Nu pot să spun decât că islamul este una dintre cele mai bolnave doctrine care au existat vreodată, iar acest lucru este evident la o lectură critică a Coranului și/sau a hadith-ului...





Dacă islamul este dorința vreunui dumnezeu, atunci eu spun:

الله ليست كبيرة

6 comentarii:

Anonim spunea...

aduce pe undeva cu experimentu tanacu. sper ca a reusit sa lase ororile alea in spate.

Zergu spunea...

Și eu sper la fel. Am tot spus-o: pericolul religiei este că cei mai nebuni se ascund între cei mai puțin nebuni și sunt văzuți ca „evlavioși”, „credincioși adevărați” până când o iau razna și apoi stau ca proștii și se întreabă „ce s-a întâmplat?”. S-a întâmplat că erau nebuni și maniaci și voi (credincioșii) le-ați activat fanatismul.

godless1859 spunea...

الله ليست كبيرة - how religion poisons everything.

mihaela spunea...

Cum sa nu fie o doctrina bolnava cand biblia o numeste clar ca fiind o religie antecrist. (islamul nu-l reconoaste pe Isus ca fiul lui Dumnezeu, de altfel pe moscheele lor scrie clar: Dumnezeu n-are nevoie de un fiu)

"Cine este mincinosul, daca nu cel ce tagaduieste ca Isus este Hristosul? Acela este Antecristul, care tagaduieste pe Tatal si pe Fiul. Oricine tagaduieste pe Fiul, n-are pe Tatal, Oricine marturiseste pe Fiul are si pe Tatal" 1Ioan2:22-23

Anonim spunea...

Cam multi antihristi in acest caz, in toata lumea sunt cateva milioane. Parca era vorba sa fie numai unul.

Zergu spunea...

Sunt cam 1,2 miliarde de antihriști d-ăștia. Iar ăia convertiți renunță la antihrismul ăsta în decurs de 3-5 ani în proporție de 75%.

Chestia e că nici doctrina creștină nu-i mai brează, doar interpretările s-au schimbat. Islamul, pe de altă parte, tinde să se radicalizeze din ce în ce mai mult, iar ideologia creștină a întoarcerii obrazului ajută la proliferarea antihriștilor.