Cautări pe acest blog

joi, 11 noiembrie 2010

Pedofilie catolică și reacția la lipsa de reacție

Este un lucru cunoscut că Biserica Catolică este de o imoralitate fără margini cu popi pedofili amestecați și comportament mafiot, stat în stat, cu blamarea prezervativului că nu ar fi mijloc de prevenție a răspândirii HIV/SIDA și de prevenție a sarcinilor nedorite.

Ei bine, când statul nu acționează, indivizii până la urmă actionează. Așa a pățit arhiepiscopul catolic al Belgiei, André-Joseph Léonard.



Iată ce ne spune ProTV, un post de 2 bani, dar care uneori nu se dă înapoi de la a expune chestiile scandaloase legate de biserică (mai ales dacă nu-s despre Biserica Orotodoxă Română):

Intamplarea a fost filmata de un amator care a pus imaginile pe Internet. Potrivit presei, incidentul s-a petrecut la inceputul saptamanii, in catedrala din Bruxelles. Inaltul prelat n-are de gand sa depuna vreo plangere.

Arhiepiscopul Leonard a starnit indignare declarand ca propagarea virusului SIDA, la inceputul anilor '80, a fost un fel de "pedeapsa iminenta". De asemenea, a facut declaratii deranjante despre homosexuali, iar in privinta cazurilor de pedofilie in randurile clericilor a spus ca "nu trebuie cautata razbunarea".

Aici este clipul original:





Eu zic că merită chestii și mai nașpa, dar sunt curios când o să primească și patriarhul Daniel același tratament pentru hoția pădurilor, furarea din fondurile statului, îndobitocire, manipulare politică, acoperirea celor 200 de popi securiști etc.

P.S. Nu uitați să votați DJ Boros - Dozatorul, asta ca un răspuns pentru că „industria” muzicală de la noi a promovat nulități precum Bambi.

0 comentarii: