Cautări pe acest blog

miercuri, 11 mai 2011

Ce este crestinismul?


Creștinismul: Credința că un zombi evreu extraterestru care este propriul tată poate să te facă să trăiești etern dacă îi mănânci simbolic carnea și-i bei sângele, îi spui telepatic că-l accepți ca stăpân pentru ca el să scoată din sufletul tău o forță malefică care e prezentă în toți oamenii pentru că o femeie-coastă a fost convinsă de un șarpe vorbitor să mănânce dintr-un pom magic... Da, are sens.

3 comentarii:

Anonim spunea...

"dacă îi mănânci simbolic carnea și-i bei sângele"

S-o crezi tu că e simbolic. Ai auzit de transubstanţiere ? Chestiile alea se transformă cu adevărat în carnea şi sângele Domnului.

Canibalismul te va mantui, fiule !!

Zergu spunea...

@Anonim: Depinde de cult. Oficial dogma zice că e transubstanțiere, la cele mai multe secte, dar mulți creștini cred că e simbolic, deși nu conștientizează nici ce înseamnă asta, chiar și simbolic.

Preoteasa Alexandra spunea...

De ce nu vorbiti mai bine despre ateism si avantajele convertirii la aceasta convingere de viata. Lasati-L pe Hristos in pace. Ce treaba aveti voi cu un sange si o carne de care nu aveti nevoie? Ati gustat voi sa vedeti daca simtiti ceva deosebit in viata voastra? Daca nu este nimic bun in crestinism, nu mai luptati impotriva lui, se va da mai devreme sau mai tarziu in vileag aceasta sarlatanie, luptati mai bine sa dezvaluiti acest adevar ascuns muritorilor de rand care au fost batuti cu Biblia in cap si de asta mananca pita si vin si au impresia ca se impartasesc cu trup si sange dumnezeiesc.

Iar daca crezi, Zergule, ca vei defini tu vreodata crestinismul, te inseli. Cum poti tu, homo sapiens care mergi spre moarte, sa definesti Izvorul Vietii si al Invierii? Daca esti homo sapiens nascut din hazardul materiei, ce pretentii ai sa definesti viata? Moartea este mama ta, suge de la pieptul ei in continuare seva ei...