Cautări pe acest blog

marți, 2 noiembrie 2010

Umor: Ateii jignesc...

Nu-i așa că ați auzit cel puțin o dată că ateii jignesc creștinii? Și eu.

Din seria de clipuri traduse, iată un clip scurt de la NonStampCollector:



Pe aceeași temă a scris și TLP. El (indirect) a arătat cât de jignitoare sunt cuvintele obscene ale ateilor față de obscenitățile pe care credincioșii le spun în mod curent.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Defapt este invers,nu ati auzit macar odata ca crestinii jignesc ateii,io de mai multe ori,chiar de nenumarate ori,saracele maimute primitive si involuate

Zergu spunea...

@isu: Tu te-ai uitat la clip? Dacă da, ai înțeles idea lui? Probabil că nu, săracă bucată de pământ ce te crezi.

Anonim spunea...

Poate bucata saraca de pamant, ateu,ce nu sti ce vrei?

Zergu spunea...

@isu: Nu ți-a plăcut gramatica, așa-i? Partea proastă e ca din cauza asta nu te-ai exprimat într-un mod inteligibil. Mai încearcă încă o dată să spui ce ai vrut, că nu are sens în forma actuală.

Anonim spunea...

Ma bucur ca ceea ce spui tu are sens!Bv tie!Asta e ca si postul de mai sus:ce rost are sa mai lupti impotiva religiei,ca doar sti,ca ea mereu va castiga,doar asa ca sa intelegi treaba cu satana.

Anonim spunea...

Da voi ateii nu intelegeti ca,nu voi traiti in doctrina religioasa ci, religia traieste in voi,ma da ... mai sunteti!

Zergu spunea...

@isu(5): Nu știu ce probleme ai la pricepător, da' ai unele grave.

Când tu spui că eu merit să ard în iad, reacția mea normală e să-ți spun că ești defect la cap. Pentru ce să primesc o pedeapsă eternă? Pentru că nu cred niște chestii care nu sunt probate? Pe care tâmpenii ar trebui să le cred? Pe ale creștinilor, pe ale musulmanilor, pe ale hindușilor etc?

Când orice creaționist spune că știe el mai bine ca orice specialist în domeniu că evoluția e falsă sau că universul are 6000-10000 de ani, atunci merită să-i spui că vorbește tâmpenii.

Voi insultați la fiecare cuvânt, dar vă căcați pe voi când spune careva „căcat” sau „pulă”.


Tu nu pricepi că eu NU cred că există nici unul din zeii panteonului creștin, inclusiv Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Sfântul Duh sau Satana?


Ce nu pricepi tu e că noi, ateii raționali/sceptici nu funcționăm ca voi credincioșii. Nouă chiar ne pasă dacă ceea ce credem că știm este adevărat sau nu și, în consecință cerem dovezi ca să stabilim ce e adevărat și ce nu.

Până acum, TOATE religiile au eșuat la capitolul dovezi și ce fac e să dea explcații incorecte și să amenințe pe cei ce nu-i cred.


Care religie trăiește în mine? Religia inuiților?