Cautări pe acest blog

vineri, 19 noiembrie 2010

Umor: Flegma miracol a lui Mohamed (și un pic despre Ashura/Ashoura)

Dragii mei, e momentul pentru o nouă poveste.

Se zice că a fost o dată ca niciodată un mare pedoprofet pe care-l chema Mahomed/Muhammad/Mohammad/Muhammed/Mo. Și el era, pe lângă a fi un mare pedofil, un lider militar, că ce lider religios e acela care nu spune că e rău să omori și apoi nu ia sabia în mâini ca să tranșeze câțiva până la câteva sute de necredicioși sau indivizi care, zice-se, nu-s plăcuți Domnului (vezi Moise)... Ei, nici Mahomed n-a fost un profet fals (în sensul de „atipic”), a omorât în stânga și în dreapta ca un adevărat profet al Dumnezeului iubitor și milostiv, cel ce e cunoscut de evrei sub numele de cod Yahve și de creștinii sub numele de Zeul Aquafresh 3-în-1, zeul Columbo-Tătuc Ceresc-Cristinel Încrucișatul sau, sub numele de cod vag și plictisitor „Dumnezeu”.

Acu' ce nu știți e că Moo-ham-mad ăsta, de posesor de har ce era, putea vindeca răni la ochi cu flegme și a făcut asta cu unul Ali.

Ca o paranteză, nu știu dacă e același Ali ca cel pentru care musulmanii shia își dau cu săbiile-n cap - serios, nu fac mișto, există un asemenea obicei și probabil e responsabil de cretinismul liderilor politici de la Teheran. Uitați o mostră a acestui obicei și dacă nu mă credeți, căutați imagini după termenii „ashoura blood” și o să vă convingeți.



Iată și o mamă iubitoare care își admiră copilul cu mândrie în timp ce acesta își zguduie creierii cu patos, deși, judecând după privirea lui, pare că are încă ceva îndoieli în legătură cu cât de sănătos e ritualul:



Acu' să revenim la flegmele pline de har ale pedo-profetului:

Sahih Bukhari, Volume 4, Book 52, Number 192:

Narrated Sahl bin Sad:

[..] the Prophet asked for 'Ali. Someone informed him that he was suffering from eye-trouble. So, he ordered them to bring 'Ali in front of him. Then the Prophet spat in his eyes and his eyes were cured immediately as if he had never any eye-trouble. [..]


Băi ce flegmă miraculoasă! Eu zic că după așa minune, trebuie să ne convertim toți la islam.



Ateii ăia, instrumentele lui Shaitan (așa l-au poreclit musulmanii pe Michiduță) sigur o să zică „Poate Ali avea ochii uscați, îi intrase niște nisip în ochi sau vreun fir de păr de cămilă îl deranja, de-aia l-a ajutat flegma lui Mahomed. Nu știu, zic și eu! Sau poate ăla avea ceva rețineri, mustrări de conștiință, iar Mo, cu flegma lui nu putea sa se facă de râs, așa ca Ali a mințit cu nerușinare de rușine (sic) și, dacă e vorba despre Ali-ul musulmanilor shia, din dorința de a rămâne rudă cu marele lider pedofil.”, dar este clar că asemenea explicații simple nu pot fi decât false pentru că flegma profetului e mai ceva ca Visine-ul sau alte picături oftalmice.



Halahalahala, trăiască flegma!

2 comentarii:

godless1859 spunea...

Este adevarata aia cu flegma, am vazut eu ieri in Star Trek (ultima serie, Enterprise) cand s-a ranit unul din specia umana iar un alien a dat o flegma din asta cu capacitati miraculoase si l-a vindecat.

Zergu spunea...

Nu se pune dacă nu-l chema Mohamed pe alien.