Cautări pe acest blog

luni, 26 aprilie 2010

Vrăjitoria secolului XXI - I

Oamenii sunt idioți. Pur și simplu. Cum poți să crezi în vrăji în secolul XXI? Mai mult, după ce că-s idioți mai și trec la acțiune și pedepsesc în cele mai violente și primitive moduri posibile crime care sunt pur și simplu imposibile. Ați zice probabil „ce are asta cu credința sau religia?”. Păi are, că este din același categorie de idei iraționale care n-au nici un fundament rațional , numai mentalitate de turmă.

Musulmanii stupizi (și extremiști) ai Arabiei Saudite condamnă la moarte un musulman și mai stupid (sau poate doar parșiv) care pretinde că ghicește viitorul. Totul pe baze islamice! Ura, trăiască Evul Mediu Întunecat!
Sorcery Charges On The Rise In Saudi Arabia

A Lebanese man who hosted a popular TV show where he gave callers advice and sometimes predicted the future was sentenced to death by a court in Saudi Arabia last month. His charge? Sorcery.

Ali Hussain Sibat's popular call-in show was broadcast on a satellite TV channel in Arabic around the Middle East from Beirut. In May 2008, Sibat traveled to Saudi Arabia on a pilgrimage to the holy cities of Mecca and Medina. His lawyer, May al-Khansa, says Saudi religious police recognized Sibat from his TV work and arrested him.

Nu ar fi o chiar o mare problemă dacă ar fi un caz singular. Nu ar fi chiar o mare problemă dacă ar face chestia asta doar cu populația țării lor primitive, dar nu, ei nu pot, ci trebuie să-și întindă labele lor jihadisto-barbaro-imbecile și în alte părți - nu numai non-musulmani, ci și non-saudiți, că doar pedo-profetul Mahomed a pus bazele unui sistem politic expansionist și de tip nazist cu haine de religie, iar asta e pe placul tuturor extremiștilor primitivilor ahtiați după putere. Iar saudiții angajați în mecanismul de stat numai moderați nu sunt.

Human rights groups say such cases are on the rise in the strictly religious country. Saudi officials have arrested Saudis and non-Saudis, Muslims and non-Muslims on sorcery charges.

In recent months, a Saudi man was arrested for smuggling a book about witchcraft into the country. An Asian man was accused of using his powers to solve marital disputes. And a third man was given a death sentence for trying to learn magic.


Evident, că la o așa mentalitate stupidă, chiar și farmaciștii pot fi acuzați de vrăjitorie, că doar ce e mai mistic decât vindecarea unei persoane prin mijoloace medicale testate. Cretini.

In 2007, Saudi authorities executed an Egyptian pharmacist for sorcery.


Citiți tot articolul.

10 comentarii:

Tanuki spunea...

Dar de africanii albinosi ce zici? In credinta populara (voodoo) se zice ca albinosii detin puteri magice, iar daca ii mananci capeti o parte din puterea lor.
Exista rezervatii speciale unde se duc ca sa nu fie vanati si vanduti pe componente. Ca fiecare lucru din ei e valoros. Carnea si organele pentru papa iar oase pentru talismane etc.
Si cu toate astea mai exista si braconieri, care se mai risca sa intre pe rezervatii si sa ii vaneze. Si asta in zilele noastre.

John Doe Jersey spunea...

Si sa nu uitam de sutele de copii din Africa acuzati de vrajitorie de preoti si exorcizati.
"His family pastor had accused him of being a witch, and his father then tried to force acid down his throat as an exorcism. It spilled as he struggled, burning away his face and eyes.

Nwanaokwo Edet was one of an increasing number of children in Africa accused of witchcraft by pastors and then tortured or killed, often by family members. Pastors were involved in half of 200 cases of "witch children" reviewed by the AP, and 13 churches were named in the case files.", Associated Press

More here:
http://www.youtube.com/watch?v=SbGzFN_NalI

Zergu spunea...

E și despre Africa un articol pe țeavă.

profudereligie spunea...

@Tanuki
Întotdeauna extra-ordinarul a atras şi a înfricoşat, în egală măsură. Ceea ce iese din tipic devine periculos, şi asta indiferent de religie sau ideologii. Problema intoleranţei este şi va fi cât specia umană va exista. Este metoda ancestrală de conservare a genomului propriu, considerat "normal" şi "perfect". Atracţia este dată tocmai de subconştientul stimulat ce "simte" oportunitatea unor eventuale îmbunătăţiri a genelor proprii.

Anonim spunea...

Salut,
Intr-o stare de radicala inconstienta am intrat pe blogul primatului care raspunde la numele de Adi si se ocupa cu aducerea de dovezi irefucktabile evolutionismului si i-am lasat un comentariu.
Bineinteles ca individul nu a inteles absolut nimic si a tinut-o pe a lui, insa am o mare dilema:
Baiatul asta e retardat clar, de ce il bagati in seama? De ce nu ii stergeti comentariile si i le lasati? Nu de alta dar berbecul face vizite, uite eu, de exemplu am intrat la el si imi este rusine, chiar imi pare rau de clickul pe care i l-am dat.
Nu vreau sa ma dau sfatos, dar nu credeti ca cel mai bun argument impotriva papitoilor de genul este sa nu fie bagati in seama?
Numa' bine.

Zergu spunea...

@razvan: Ai dreptate. Adi e varză la capitolul... la orice capitol. Dar reprezintă un exemplar minunat de creștin care are impresia că știe ce vorbește și care are niște tendințe narcisiste foarte evidente. Pe scurt, e un exemplar de ținut la insectarul "Așa nu".

Ar mai fi și motivul că dacă șterg comentariile lui atunci ar putea avea pretextul că le-am șters pentru că nu l-am putut „face cu talent” - cum zice el, dar de fapt e un distrus.

Pe scurt, cât timp nu trece limita, e amuzant.

Anonim spunea...

Chiar conteaza parerea lui in ceea ce priveste "facutul cu talent"?
Pe mine nu ma afecteaza individul catusi de putin, doar ma gandeam ca poate sa vulgarizeze o discutie serioasa si ca tinde spre desuetitudine totul.
Atat.

Adi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Zergu spunea...

@Adi: „Zergu, ar trebui sa ii stergi commentul la handicapat” - corect, de-aia ți-am șters comentariul.

Adi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.